Greeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Diğer topiclere baktım denedim onları vs. Fakat benim sorunum farklı gibi. Şimdi, farkettiğim üzere çoklu hareketlilik takılmalara neden oluyor. Gerçi sorun FPS mi bilmiyorum bilgisayar takılıyor, spike oluyor ama lag yüüznden değil. Donup kalıyorum frame frame atlıyor herşey. Örnek olarak Malygos void vortex sonrası herkes yere inince kitleniyorum bu yüzden phase3ü göremedim hiç, efenim işte sartharionda addler gelince böyle 3drakelide oldu gerçi bu. Çok fazla mob oldu aoe ler vs tüketti cihazı takılıp kaldım. Napmalıyım bu konuda, spoilerde addon listesini de atayım belki çekinmem gereken birşeyler vardır. Bilgisayar özelliklerim; aha link veriym iyi olur http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=147211 - bunun XP'li hali, vistayı kaldırdım komple. addon list LibBabble-Class-3.0: enabled gatherer_hud: enabled ArkInventory: enabled AtlasLoot: enabled AtlasLoot_BurningCrusade: enabled AtlasLoot_Crafting: enabled AtlasLoot_OriginalWoW: enabled AtlasLoot_WorldEvents: enabled AtlasLoot_WrathoftheLichKing: enabled AtlasLootFu: enabled Bartender4: enabled ButtonFacade: enabled ButtonFacade_Apathy: enabled ClassTimer: enabled ElkBuffBars: enabled Gatherer: enabled GathererDB_Wowhead: enabled Grid: enabled !ImprovedErrorFrame: enabled kgPanels: enabled kgPanelsConfig: enabled MBB: enabled Omen: enabled OmniCC: enabled OmniCC_Options: enabled PitBull: enabled PitBull_Aura: enabled PitBull_Banzai: enabled PitBull_BarFader: enabled PitBull_CastBar: enabled PitBull_CombatFader: enabled PitBull_CombatIcon: enabled PitBull_CombatText: enabled PitBull_ComboPoints: enabled PitBull_DruidManaBar: enabled PitBull_ExperienceBar: enabled PitBull_HappinessIcon: enabled PitBull_HealthBar: enabled PitBull_HideBlizzard: enabled PitBull_Highlight: enabled PitBull_LeaderIcon: enabled PitBull_MasterLooterIcon: enabled PitBull_Portrait: enabled PitBull_PowerBar: enabled PitBull_PvPIcon: enabled PitBull_RaidTargetIcon: enabled PitBull_RangeCheck: enabled PitBull_ReadyCheckIcon: enabled PitBull_ReputationBar: enabled PitBull_RestIcon: enabled PitBull_Spark: enabled PitBull_ThreatBar: enabled PitBull_TotemTimers: enabled PitBull_VisualHeal: enabled PitBull_VoiceIcon: enabled PoMTracker: enabled Portfolio: enabled Prat-3.0: enabled Prat-3.0_HighCPUUsageModules: enabled Prat-3.0_Libraries: enabled Quartz: enabled Quartz_Buff: enabled Quartz_Flight: enabled Quartz_Focus: enabled Quartz_GCD: enabled Quartz_Interrupt: enabled Quartz_Latency: enabled Quartz_Mirror: enabled Quartz_Pet: enabled Quartz_Player: enabled Quartz_Range: enabled Quartz_Swing: enabled Quartz_Target: enabled Quartz_Timer: enabled Quartz_Tradeskill: enabled Recount: enabled SharedMedia-Blizzard: enabled simpleMinimap: enabled SLDataText: enabled SlideBar: enabled !Swatter: enabled TipTop: enabled DBM-Core: enabled DBM-GUI: enabled DBM-Battlegrounds: enabled DBM-ChamberOfAspects: enabled DBM-EyeOfEternity: enabled DBM-Naxx: enabled DBM-Party-WotLK: enabled GatherMate: enabled GatherMate_Data: enabled QuestHelper: enabled SpamSentry: enabled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aynı sıkıntı bende de vardı ancak çekirdek hızının düşük olmasından dolayı olabilir. Daha önce bende de böyle bi sorun vardı. OC yapında 40-50 fps değişikliği oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Addonları kapatarak denedin mi abi hiç? Malygos 3. fazda oluyorsa action bar'dan kaynaklanıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 @ohyeah, bu makineye OC yapılır mı? laptop fln hiç bilgim yok. @pekaziz, addonları kapatıp deneyemedim açıkçası çünkü hep böyle ilk seferimdi. malygosta p3 göremedim yanlız sorun orda void vortex hedesinden yere düşünce tankın yanında mal gibi kalıyorum one shot tabi yerdeyim. sartharion da aynı şekilde ilk kez 3D yaptım, hiç beklemiodum yani hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bi addonları deneyip aynı yerde durup fps değişikliği var mı onu kontrol et. ayrıca laptopa OC oluyor mu bilmiorum ancak laptopta 25 man çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 questhelper direk performans düşmanı. lvl atlamayla işim bittiği gün kapadım daha da açmadım. açmam da büyük ihtimalle. onun dışında performans sorunu yaşadığım encounterlarda mümkün olduğunca minimum addon ile oynuyorum. recount bile kapatıyorum yeri geldiğinde, ki çok aoe olan yerlerde recount acayip etkiliyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar