AKINCILAR Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 - Bundan böyle her sabah saygi durusu yapilacak okullarda, bu böyle biline! Durmayanin kellesi inecek. Der padisah hazretleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hugo chavez miyim ki ben işgalciye ceza verebileyim? benim de elimde yetki olsa ben de bir şeyler yapardım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bundan boyle, her sabah anıdmız okunacak, benlik vatana armağan edilecekten farklı degil. bundan boyle her erkek 20 yasından sonra askere gidicekten farklıda degil. np yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Dennis said: Snefru said: Siz dediği altyapısı olmayıp büyük şehire okumaya giden ve feto tayfası tarafından kafalanan onun rayına girdikten sonra onun için çalışmaya başlayacak olan zavallı kurbanlar topluluğundan bahsediyor. Hayırdır direk adamı yargılayıp özgeçmişini çıkardın bir mesajıyla, süper gücün falan mı var yoksa kötü bir çocukluk mu geçirdin? Valla öyle musikiye karşıda ilgim var B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 |Joker| said: Horizon said: |Joker| said: Sayenizde "Kürdistan"ı kurmaya çalışıyolar ya güzel kardeşim, işin "ya şöle olsa ya böle olsa" kısmını geçtik çoktan. Trollemek dışında yaptığın bir iş var mı ? Geçmişte sana birşeymi yaptım tanıyormuyum seni nedir bu garez , sataşma , laf atma çaban ? Sayenizde derken onlar kim , ben kimim ? Saçmalamadan iki dakka durup mesaj atarsan hoş olur. Trollemiyorum, senin empati kurmamızı istediğin şeyi zaten şu an yapmaya çalıştıklarını sölüyorum ki Snefru açıklamış zaten olayı. Yine lafın ortasından yine anlamsız bir mesajla konuya girdin, 8 sayfa sonunda hoşgeldin konunun ortasına. Sayenizde deiyp söylediklerin açık bir iftiradır. Sen benim kim olduğumu ne yaptığımı nerden biliyorsunda bu şekilde iftira atıyorsun. Bu da açık bir sataşmadır konu ile alakasız olarak. Varsa derdin öm den at. Açmışsın accountunu yeni girip konu başlıklarında ortalık karıştırıp ona buna sataşıyorsun tek yaptığın bu. Sataşmalarını öm den yap , konu başlıklarının içine etme lütfen. Birde söylediklerini kanıtla yada saçmalamadan mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Haluk Şahin in radikal de yazdığı yazı. said: Dün Milli Eğitim tarihimizde daha önce benzerini gördüğümüzü hatırlamadığım bir olay gerçekleşti. Yurdun dört bir yanındaki ilköğretim okullarında İsrail’in Gazze’ye saldırısı protesto edildi ve özellikle bombardımanlarda ölen Filistinli çocuklar için saygı duruşu yapıldı. Ben, bunun, körpe dimağlara nefret tohumları ekebilecek ciddi bir yanlış olduğunu düşünüyorum. Ayrıca bu türden okul düzeyinde ‘topluca’ protesto ve saygı duruşlarına daha çok totaliter rejimlerde rastlandığını da unutmuyorum. Eminim K. Kore ve İran’da yapılıyordur. Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik bu işe önayak olarak ne yazık ki kötü bir örnek-olay yarattı. Yarın öbür gün, İsrailli çocukları öldürerek intikam alacaklarını söyleyen Hamaslı kesimden (Evet, maalesef öyleleri de var!) bir intihar bombacısı İsrailli çocukları havaya uçurduğunda, ‘Bunun için de saygı duruşu yapacak mısın?’ diye soracaklara ne cevap verecek?. Ortadoğu bu, ne olacağı bilinmez! İsrail’in Gazze operasyonu konusundaki görüşlerimi daha önce yazdım. Hamas’ın kışkırtmaları ne olursa olsun, İsrail’in orantısız güç kullanımı kabul edilemez. Çocukların ve masum sivillerin öleceğini bile bile yoğun bir yerleşim yerini bombardımana tutmak bir insanlık suçudur. İsrail’in ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Ama Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazze’deki çocuk ölümleri konusundaki duygusal-lığını anlıyorum. Haberleri izlerken ben de gözyaşı döktüm. Çocuklara ölüm ve dehşet yağdırmayı hiçbir neden mazur gösteremez. Kurbanları Gazzeli çocuklar da olsa gösteremez, İsrailli çocuklar da... Benim dün okullarda yapılan toplantılara itirazım da aynı nedene dayanıyor: O okullardan birinde bir tek Yahudi çocuğunun topluca söylenenleri dinlerken yaşayacağı psikolojik parçalanma duygusunu düşünmek de beni kahrediyor! O yaştaki arkadaşları İsrailli, Yahudi, Musevi ayrımı yapabilirler mi? Gazzeli çocukları öldürenlere yönelik toplu protesto, ömür boyu sürecek bazı anti-semitik önyargıların başlangıcı olamaz mı? Hele çevreleri bu ayrımı yapmayan, tam tersine Gazze’de olup bitenleri tamamen Yahudi düşmanlığı zehrine banarak protesto eden öfkeli büyüklerle doluysa. Milli Eğitim’in gayretkeşliği bu kadarla kalmıyor. Öğrenci velilerine Gazze’ye yardım bağışında bulunmalarını isteyen zarflar gönderilmiş. Buna ne gerek var? Koskoca Türkiye minicik Gazze’ye yardım etmek için öğrenci velilerine mi muhtaç kaldı? Camilerde, meydanlarda, sokaklarda yardım toplanıyor zaten. Bunu okullara niçin sokuyorsunuz? İşin içinde Hamas olduğu için mi? Hamas’la AKP arasında özel ilişkiler olduğu için mi? İnsan aklına gelenlerden utanıyor!.. http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=RadikalYazarYazisi&ArticleID=916934&Yazar=HALUK%20%DEAH%DDN ha ayrıca andımız gibi dikta rejimlerini anımsatan uygulamalarada karşıyım aynı şekilde. kendi kararlarını kendileri veremeyecek olan çocuklara devletin bu şekilde bir takım baskılarda bulunması son derece yanlış ve çağdışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 burtonesk said: hugo chavez miyim ki ben işgalciye ceza verebileyim? benim de elimde yetki olsa ben de bir şeyler yapardım sonuçta. ceza derken ne demek istedigii anladın, madem dilin "o occukların teoerrist olcuagı belli, sivil sayılmaz onlar. o kadar insan napıyomuski savas lanında aptallar neden gelmişlerki oraya" diyecek kadar uzun, diyebilecek kadar cesur "israil filistini işgal ediyor, sivillere saldırıyor, savaş sucu işliyor, goz gore gore teror yapıyor" demeyide biliceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 israilin ne yaptığını zaten herkes bildiğinden yazma gereği duymadım, desteklediğim bir taraf yok benim; ikisi de suçludur. sen çocuk meselesini bence hala tam anlayamadın. onları ortaya süren kişiler suçludur diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 beyler çok sert tartışıyosunuz, yavaş biraz. panda molası verelim ne dersiniz? http://forum.paticik.com/thumbnails/b61/cd8/cc3/2e7/142/545/312/e75/f7d/3ce/84_450xNULL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 coco break Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 valla kusura bakma bende cüce gibi anladım. hayır başka anlam çıkarmak zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Horizon said: Sayenizde deiyp söylediklerin açık bir iftiradır. Sen benim kim olduğumu ne yaptığımı nerden biliyorsunda bu şekilde iftira atıyorsun. Bu da açık bir sataşmadır konu ile alakasız olarak. Varsa derdin öm den at. Açmışsın accountunu yeni girip konu başlıklarında ortalık karıştırıp ona buna sataşıyorsun tek yaptığın bu. Sataşmalarını öm den yap , konu başlıklarının içine etme lütfen. Birde söylediklerini kanıtla yada saçmalamadan mesaj at. Açık bir iftira değil gerçekler. Üye olduğumdan daha fazla zamandır takip ederim bu forumu, senin nasıl bir insan olduğunu, fikirlerini de biliyorum yazılarından. Konuyu saptırma dersin ama ilk saptırsan sensindir, sonra da konu saptııııı hey modlar bakın bu saptırdı hemde uyanın atın bunu diye çayırtının kralını yaparsın. Her başlıkta kaçınılmaz hareketin. Sayenizde yazdım. Z harfi genel bir kümeyi temsil ediyor, neden üstüne alındın? İnsanlar söylemek istediğimi anlıyorlar, senin için alfabeyi yeni öğrenen bireye anlatır gibi anlatmamı mı bekliyorsun? Forumda nasıl biri olduğun zaten biliniyor, yöntemlerin, saldırıların, laf aralarına sıkıştırdığın gerici düşüncelerin. O yüzden 8. sayfadan devam et sen. Ayrıca empati kurdurmaya çalıştın ve bende bu empatinin anlamsız olduğunu, zaten bu gibi bir durumla karşı karşıya olduğumuzu söyledim, konuyu saptıran sensin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 adamlara bi saygı duruşu absürt geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 balon said: adamlara bi saygı duruşu absürt geliyor . Hayat bu kadar basit aslında ama biz göremiyoruz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 göremeyenler var , ben tanıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bu arada saygı duruşu banada garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 panda molası tutmadı naaeepcez? bu arada birbirinizle tartışacaksanız öm den tartışın, konu iice sapmasın. konuya geri döncek olursak: insanların saygı duruşuna garip bakmasının sebebi, ayakta 30 saniye dikili durmanın kimseye hiçbir fayda sağlamıyacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 e bi de o dikilenlerin bişey anlamayan veletler olması :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ifade ifade . tutum .tarz .manevi bir şey yani . maddesel olarak düşünürsen de camilerde , orda burda yardım kampanyalarıyla , çeşitli sosyal sivil örgütleriyle yardım toplanıyor. tutup da savaşa girilemeyeceğine göre , maddi-manevi tepkiler veriyorsun .hepsi bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 tepki vermeyi anlarım. başkasına tepki verdirtmek biraz garip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Yani diyorki bakanlar saygı durusunda bulunsun, okullarda neden zorunlu? Diyor. Anladın mı balon? Bastı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 |Joker| said: Yani diyorki bakanlar saygı durusunda bulunsun, okullarda neden zorunlu? Diyor. Anladın mı balon? Bastı mı? abi ne bu şiddet bu celal yahu :p bastı mı filan ayıp aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hayır ben o yüzden tartışmıyorum. ayakta 30sn durmak esasında çok şey değiştirir. En azından tarafını belli eder insan. Bazı şeylere göz yummadığını, yummayacağını ve ne olursa olsun fikirlerinin arkasında durduğunu göstermesi kimse için bir yarar sağlamasa dahi o kişi için çok büyük bir kazanımdır. Ama bunu yaparken insan kendi karar vermeli. Daha sebebini ve neler olduğunu anlayamayacak yaşta çocukların topluca bu tarz bi olayda yer almaları ve bunun üzerine çevrelerinde konuşulanlarla olayları ilişkilendirmeleri kimsenin tahmin edemeyeceği vahim sonuçlar doğurur. ayrıca bu AKP nin besbelli bir seçim yatırımıdır. Gene ümmetçilik damarı kabarmış AKP nin toplumdan birşey yapmadığı hatta kapalı kapılar ardında israil ile anlaşmalar yaptığının konuşulduğu bir dönemde kendi yandaşlarına göz kırpmasıdır. Yoksa tek amacı insan hakları olan bir hükümet Darfur katliamının sorumlusu olan adamı bu ülkeye sokup anıtkabiri ziyaret ettirmez ve resmi toplantılar yapmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 yapılan olayın toplumsal bir güdüyle yapılmadığı bilincin ne yönde olduğu gayet açıktır ortadadır. sen bundan 800 km uzakta patır patır şehit verirken, yılladır afrika da doğupta bırakın yemek yemeyi insan gibi anne sütüyle beslenemeyen çocukların ölümünü izlerken buna neden olanların şuanda filistin halkına yapılan zulmün baş sorumluları olmasına karşın gözümüzün önünde peşkeş çekip her dediğini yapar sonra ortaya çıkıp "onnar müshlüman onnar orada ölmemeli" gibi yüzsüzlüğün sınırı zorlayan bir mesaj verip traj toplamaya çalışırsan NAH! derler adama. düşünce iyi hoş olsa ciddi anlamsa tepki ortaya koyulsa sonuna kadar desteğimi veririm.ama ne yediği ne bıraktığı belli olan birilerinin bu hareketlerine destek çıkanda onlara saygı duyanda en az onlar kadar iki yüzlüdür diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Bazı arkadaşlar istiklal marşından , andımızdan ne anlıyorlar çocuklar diye düşünmeden bol keseden atıyorlar ki tutsun hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar