Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 simdir yeni bir insignia lcd tv aldim 26". bunu laptopumun ekranini buna aktarmak istiyorum ama no signal diyor tv de laptpu da goruntu bozuluyor tv nin monitor kablosunu buna takinca. Laptopum asus g1sn gaming, cd tv de insignia 26" ikisimi de amerikadan aldim turkce menu yok o yuzden. vistam da ingilizce ynai display settings de iki monitor var su an biri pnp idi digeri default monitor pnp yi kaldirdim ama sadece ismi kalkti default da hala duruyor 2 olarak. simdi bu tv hangisi bunlarin bi de nasil aktaririm farkli bir kablo mu gerek normal monitor ekran karti baglama kablosu gibi bisi cikti tv nin kutusundan onla bagladim ekleme: simdi vga moda gecmek lazimmis tv de gectim ama mode not supported diyor v de laptop ekraninda da sadece masa ustu gozukuyor wallpaper yani hicbir simge mouse flm hicbisi yok baska vga kablosu bagliyken acaba cozunurlukle ilgili bir sorun mu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 HDMI cikisi var sanirim laptopin, hdmi kablo alirsan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 en kotu yrn gidip onu alicam hdmi cikisi var, peki onu takinca direk calisir mi acaba gene boyle mode not supported flm yapmaz sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 HDMI - Dvi donu$turuculu kablo alacaksin. ya bir kablo almana gerek yok, vgadan da halledebilirsin. biraz kurcala i$te, secondary displaye getireceksin ve cozunurluk ayarlayacaksin, olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Kafayı yedirtircesine uğraştım vga ile tvye bağlamaya da şu anda sorunsuz olarak driverın kendi ayarlarıyla hiç uğraşmadan bilgisyarın normal çözünürlüğünün ayarlandığı ekrandan seçiyorum. 2 ekran görünüyor orda zaten, birisini main display yapıyorum, çözünürlüğünü de ayarlıyorum maksimuma (windowsun arada gösterdiği tüm çözünürlükleri tv desteklemiyor). Ancak laptopun ekranı kapatıp yalnız tvye görüntü vermeye çalıştığımda sorun oluyor. Masaüstünün uzatısı, 2. ekran, olarak laptopun ekranını da açık tutmam gerekiyor. Tabi bana özgü bir sorun da olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 laptopun klavyesinden fn f4 gibi bir kombinasyon ile display secme opsiyonun var.. senin aradigin sey o kender Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hayır onu aramıyorum kesinlikle fn+f4 batsın, yok olsun! İşe yaramıyor, sorun çıkartıyor, çözünürlüğü yanlış ayarlıyor vs... edit: hah ilgine çok teşekkür ederim. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hdmi dvi kablo gerekmiyor bana cunku tvnin de arkasinda hdmi girisi var (720p hd ready tv'm) yani 2 tarafi da hdmi olan kablo yeterli olacak bana sanirim. ha diyorsaniz ki tv lerde illa hdmi dvi alman gerek o zaman ona gore alayim kabloyu. bir de vga kablosuyla cok denedim 2 monitorun de cozunurlukleri bilmem ne hem en alta cektim hem en uste, ha 2. monitor 800x600 den baska cozunurluge gecmiyor orada belki bir problem olusabilir. zaten tv nin ekraninda cikan uyari da mode not supported diye, kaboyu takinca vga yi laptopun ekran da sacmaliyor sadece wall paper gozukuyor, kabloyu tekrar cikarinca eski haline donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 HDMI bağlantıyı becerebilirsen notebook'unda asla göremeyeceğin kalitede renk ve görüntü görebilirsin TV'de Sorunun "birden çok ekran" ayarlarında Primary ekran seçimi olmalı. Clone seçimini işaretleyip primary ni lap top yapacaksın. Sonra dilediğin gibi ayarla, ama HDMI kablo ŞART. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 hdmi kablo aldim dun, taktiktan sonra bir iki ayar verdim oldu yani su an lcd tvden ve laptop ekranindan ayni anda iki ekrani da goruyorum, sadece vga kabloyla neden olmadi anlamadim, ama cok da onemli degil artik.. tesekkurler ilgilenen herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Ben de normalde Divx playerdan izliyorum izliyceklerimi laptopla uğraşmadan da, MKV için bağlayasım geldi bugün, ne laptoptan ne TV'den beleş HDMI kablosu çıkmamış :p Yarın gidip alıcam deniycem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar