Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laptop u Lcd Tv ye baglama

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

simdir yeni bir insignia lcd tv aldim 26". bunu laptopumun ekranini buna aktarmak istiyorum ama no signal diyor tv de laptpu da goruntu bozuluyor tv nin monitor kablosunu buna takinca. Laptopum asus g1sn gaming, cd tv de insignia 26" ikisimi de amerikadan aldim turkce menu yok o yuzden. vistam da ingilizce ynai display settings de iki monitor var su an biri pnp idi digeri default monitor pnp yi kaldirdim ama sadece ismi kalkti default da hala duruyor 2 olarak. simdi bu tv hangisi bunlarin bi de nasil aktaririm farkli bir kablo mu gerek normal monitor ekran karti baglama kablosu gibi bisi cikti tv nin kutusundan onla bagladim

ekleme: simdi vga moda gecmek lazimmis tv de gectim ama mode not supported diyor v de laptop ekraninda da sadece masa ustu gozukuyor wallpaper yani hicbir simge mouse flm hicbisi yok baska vga kablosu bagliyken acaba cozunurlukle ilgili bir sorun mu var
Sosyal ağlarda paylaş

Kafayı yedirtircesine uğraştım vga ile tvye bağlamaya da şu anda sorunsuz olarak driverın kendi ayarlarıyla hiç uğraşmadan bilgisyarın normal çözünürlüğünün ayarlandığı ekrandan seçiyorum. 2 ekran görünüyor orda zaten, birisini main display yapıyorum, çözünürlüğünü de ayarlıyorum maksimuma (windowsun arada gösterdiği tüm çözünürlükleri tv desteklemiyor). Ancak laptopun ekranı kapatıp yalnız tvye görüntü vermeye çalıştığımda sorun oluyor. Masaüstünün uzatısı, 2. ekran, olarak laptopun ekranını da açık tutmam gerekiyor. Tabi bana özgü bir sorun da olabilir bu.
Sosyal ağlarda paylaş

hdmi dvi kablo gerekmiyor bana cunku tvnin de arkasinda hdmi girisi var (720p hd ready tv'm) yani 2 tarafi da hdmi olan kablo yeterli olacak bana sanirim. ha diyorsaniz ki tv lerde illa hdmi dvi alman gerek o zaman ona gore alayim kabloyu.

bir de vga kablosuyla cok denedim 2 monitorun de cozunurlukleri bilmem ne hem en alta cektim hem en uste, ha 2. monitor 800x600 den baska cozunurluge gecmiyor orada belki bir problem olusabilir. zaten tv nin ekraninda cikan uyari da mode not supported diye, kaboyu takinca vga yi laptopun ekran da sacmaliyor sadece wall paper gozukuyor, kabloyu tekrar cikarinca eski haline donuyor
Sosyal ağlarda paylaş

HDMI bağlantıyı becerebilirsen notebook'unda asla göremeyeceğin kalitede renk ve görüntü görebilirsin TV'de

Sorunun "birden çok ekran" ayarlarında Primary ekran seçimi olmalı. Clone seçimini işaretleyip primary ni lap top yapacaksın.

Sonra dilediğin gibi ayarla, ama HDMI kablo ŞART.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...