aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 adam bicok konuda baya bilgili ve okumus, bunlari programinda kullanabiliyo, biseyler ogrenebiliyosun programi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 derin dekolteli konuklar daha çok okanın programda mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 okan bayulgenin ntvdeki programları kultur sanattan ziyade kanaldye yaptıgı islerden sonra kendini kanıtlama cabası gibi. yaptıgı programlarda konuklarla arasında gercek bi iliski yok, seyirciyle konuklar arasına sıkışmaya çalışan bir adam var. ne kadar bilgili ondan da supheliyim de programları kotu onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 okan ıyykk... telefondaki hakaratvari ifadelerine ayar oluyorum bende karşıda ki de saf gibi salağa yatıyo ya he bide sadece bayanlar alınıyo telefona nedense ata + komedi dükkanı show diyosan bunlar diğerleri teve ptogramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ikisinide izlemiyorum bikaç kez izleyeyim dedim ama max. 20 dk dayanabildim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 beyazı okandan daha sığ buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Conan O'Brien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 beyazın esprileri daha kaliteli bence, okan sadece çığırtkanlık yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 komedya ne diyen arkadaşa hemen bence en güzel videosunu koyuyum [video]http://www.loxol.tv/videoizle_57e9b949d11d15f0d0cd_Comedya---Benim-Olacaksin-celik?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar