fmea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 beyler herseyi yaptim en son master reiniro mu ne oyle birine guarddan aldigim seyi vermem gerekiyor ama bir turlu bulamadim kizi.. nerede bu biri soylebilirmi yardim etmiyor kimsede ne bicim adam bunlar kastim saatlerce bitti bitecek bunu yapamiyorum simdi deli etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 reoria imis adi gludio da dedi birisi bana ara ara bulamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 http://lineage.warcry.com/index.php/content/maps/map.php?id=12 10 numarada kendileri :p[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ya mob'un adini degistirmisler anlamam icin 2 saat gezinmem gerekti ufacik kasabada neyse degdi scout oldum :) tesekkurler yinede yardim icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 o olay betada da vardı questlerin oyun içindeki açıklamalarındaki isimler ile gittiğinizde karşınıza çıkan isimler birbirine benziyordu ama farklıydı (bazı questlerde)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 insan 2 saat boyunca bir mob arayip, siniri bozulunca bole seylerde yapiyormus (: Your search - "where is master reoria - did not match any documents. Suggestions: - Make sure all words are spelled correctly. - Try different keywords. - Try more general keywords. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar