Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WTS 5/5 t7 moonkin druid

elmonster

Öne çıkan mesajlar

sorver: dunemal (transfere acık)

race: tauren

armory:http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Balyozz

meslekler:450 alchemi elixir master-herbalism alchemi research her hafta bastım aklınıza gelebilicek her resip var nerdeyse

mountlar:black war mammoth-black war bear-ve tabiki epic flight form

reputation:argent crusade-reveref....kirin tor-exalted...knight- reverıdın sono az kalmış...thr kalu ak-revered...the wyrmrest accort-exalted

titels:twilight wanquisher-sartharıon 3drake kesince alınyo...the undaying-naxxta kımse olmeden tum bosları kesınce alınyo

pve set:valla acıkcası pvede alınıcak hicbişey kalamdı tamamen alan ark ulduarı beklıyebilir onemlı itemleri solıyım sadece 25m malygos quest trinketi var malygos bootu var bunar zor duşen ve zor alınan itemler digerleri zaten oyunun en iyi itemleri ayrıyeten crafft edilebilinecek herşey var spellweave glow titan steel guardian back ve diger herşey cogu bankada
daga baya item var bankada aklınıza gelebilecek herşey en iyi feral staffları vs vs..

pvp set: şöyle başlıyım 770 resilince var ^^ pvp setim restodur 2x moonkin 3x resto alınmıştır her 2 setende 50 res set bonusu alınyo böylece parcalardan 3x hateful 2x savage honorla alınabilinecek tum hatefular alınmıştır anlıyacagınız pvp setide cok iyi 10k honor ve 500 arena point vardır ayrıca tum bg marklarından 50x vardır

not: evet arkadaşlar herşey yazdıgım gibi fazlası var eksıgı yok bankada en az 20x epic item var hepsi lvl 80 charda 1k gold var daga cok şey var aklıma gelmıyo şuanda

satış: takas vs vs kesinlikle duşunmıyorum fiyat konusundada bi fikrım yok ama en az 750 ytl duşunyorum acıkcası istedıgım fiyatı veren olmasa satmam charı durur öle^^
charın tum bılgileri bende cd kuturakı cd keyler mail gizli soru gerekırse kımlik fotokopisi bile verilir istanbulda elden verebilirim satan ve alan icin daga guvenli olur ama başka şekilerdede olur

bana ulaşmakicin: [email protected] yada 0537 228 88 64
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...