Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paintball 26milyon (kdv dahil) iyi mi?

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Okulca İstanbul'a üniversite gezisine gidioruz da hazır gitmişken (Ankara gezisinde gerçekleşemeyen) paintball olayını yapalım dedik. Hocalar araştırmış bize 26 milyon kdv dahil fiyat veren bi yer bulmuşlar. Bu fiyat nasıl? Çünkü çoğu kişi "Ya çok pahalıymış ben oynamam zaten oraya gidecez bi de bişiler yedik mi gacırt eder." tribine girdiği için bu sefer de yatsın istemiyorum. Fiyata 15er dkdan 3 el, kıyafetiydi silahıydı tüpüydü boyasıydı(ekstra 50 boya 7.5+kdv) vs. dahilmiş. Firmanın adı da Arya mı öyle bişi tam hatırlayamadım. Ne diyosunuz fiyat uygun mu?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Çıktısını alıcam valla götürcem okula. Zaten orda bişiler yemeye de gerek yok di mi yanımızda termos, bisküvi falan götürsek ayıp olmaz heralde :P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

Paintball gibi bir organizasyon da ücretin makullüğünü tartmak için yapıldığı alanı da bilmek lazım. Mesala 26 milyona bizim evde yapılacak bir paintball organizasyonu pahalıdır. Ama adamlar bilmem kaç kilometre karelik bir alanı açıyorsa azdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...