Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bir arkadaş için yardımlarınız gerekiyor. şimdi şöyle bir durum var hoca en fazla tıklanan siteye o dersten 100 vericek. adres bu http://birdebunabak.blogspot.com/ ayrıca bu hiti illegal yollardan nasıl arttırırız :D program falan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 http://www.thewebhitcounter.com/counter.php?id=40715 bu linki f5 le yenile. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 geleceğin trolleri yetişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hoca mal değilse anlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ne dersi nasıl bir hoca kafam karıştı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 anket süpermiş coca-cola'da dnayı bozan kansorojen madde var mı hehe hem dnayı bozan kanserojen madde nasıl bir şey ki? bilim bölümünde tartışmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Unique hitleri saymasi lazim. Sacma bir sistem. Unique hit saysa bile en lamer insan kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 o "-de" ayrı yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 "sayfamda geçirdiğin zaman" hödöleri ne eğlenceli geliyo artık bana ne de hoş. ben de girdim yani siteye, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 ahaha bugün o arkadaşın raporunu okudum, azmetmiş, netlogda fake hesap falan takdir mi etsem, eöh mü desem bilemedim. forum.paticik.com'dan 58 ziyaretçi cümlesini okuyunca da merak ettim neymiş topici diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 hakketten o alttaki sayfamda geçirdiğiniz süre zımbırtısı niye var ki ? Gıcık oldum 5dk ona kitlendim böle bakıorum. Koymayın şöyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar