MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 arkadaşlar gece boyu SQL projesi üzerinde uğraşmak durumundayım. çarşambaya proje yetişecek. tablolar relationlar hazır hatta tabloların formları da hazır. fakat öyle bir form ayarlamam gerekiyor ki; birine basınca tablolar sadece read-only açılacak diğerine basınca bir şifre soracak, eğer şifre doğruysa recordları değiştirme, ekleme, silme hakkına sahip olacak. nasıl yapacağımı çözememiş bir haldeyim... kitap VBA'e geçmiş fakat accessten VBA geçtiğim zaman kitapta yazan şeyler gerçekleşmiyor. yardım edin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 iki kullanıcı açsan birinde sadece select hakkı olur. diğeri de update yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 işte onun nasıl yappılcağını bilsem onu düşünmüş haldeyim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yahu aağp! yardım edebilcek bi kişi yok mu patide yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 InputBox ı çıkardım bu sefer yazılan kısmı belirli bir şifreye nasıl eşitlicem onu beceremedim. bi tek orası kaldı yardım edin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Option Compare Database Private Sub Command2_Click() Dim Flag Flag = 0 Dim Request As String * 15 Dim Allowed As String * 15 Request = InputBox("Enter the password", "Password Required") Dim MyDb As Database, MyRec As Recordset, MyFld As Field Set MyDb = DBEngine.Workspaces(0).Databases(0) Set MyRec = MyDb.OpenRecordset("PASSWORD", dbOpenDynaset) Set MyFld = MyRec.Fields("PASSWRD") Do While Not MyRec.EOF Allowed = MyFld If Request = Allowed Then Flag = 1 Else End If MyRec.MoveNext Loop If Flag = 1 Then Forms![WORKERS]![Command19].Visible = True Forms![WORKERS]![Command21].Visible = True Forms![WORKERS]![WORKER_NO].Locked = False Forms![WORKERS]![WORKER_NAME].Locked = False Forms![WORKERS]![CONT_TYPE].Locked = False Forms![WORKERS]![WORKER_CONST_NO].Locked = False Forms![WORKERS]![WORK_TYPE].Locked = False Forms![MANAGEMENT_TEAM]![Command19].Visible = True Forms![MANAGEMENT_TEAM]![Command21].Visible = True Forms![MANAGEMENT_TEAM]![WORKER_NO].Locked = False Forms![MANAGEMENT_TEAM]![WORKER_NAME].Locked = False Forms![MANAGEMENT_TEAM]![MANAGE_TYPE].Locked = False Forms![MANAGEMENT_TEAM]![MOBILE_NO].Locked = False Forms![MANAGEMENT_TEAM]![JOB].Locked = False Forms![MACHINES]![Command19].Visible = True Forms![MACHINES]![Command21].Visible = True Forms![MACHINES]![MACHINE_NO].Locked = False Forms![MACHINES]![MACHINE_USER_NO].Locked = False Forms![MACHINES]![MACHINE_NAME].Locked = False Forms![MACHINES]![MACHINE_DEPENDENCY].Locked = False Forms![MATERIALS]![Command19].Visible = True Forms![MATERIALS]![Command21].Visible = True Forms![MATERIALS]![MAT_TYPE].Locked = False Forms![MATERIALS]![CONST_NO_USED].Locked = False Forms![MATERIALS]![MAT_QUANTITY].Locked = False Forms![MATERIALS]![MACHINE_NEED].Locked = False Forms![CONSTRUCTION]![Command19].Visible = True Forms![CONSTRUCTION]![Command21].Visible = True Forms![CONSTRUCTION]![CONST_NO].Locked = False Forms![CONSTRUCTION]![CONST_TYPE].Locked = False Forms![CONSTRUCTION]![DELIVERY_DATE].Locked = False Forms![CONSTRUCTION]![CONST_ADDRESS].Locked = False Forms![CONSTRUCTION]![WORKER_COUNT].Locked = False Forms![CONSTRUCTION]![ARCHITECT_NAME].Locked = False DoCmd.OpenForm ([Switchboard]) Else Dim Response As String Response = MsgBox("You have no authorization to login as Admin... Logging as Read-Only.", 48, "No Permission") End If MyRec.Close MyDb.Close End Sub arkadaşlar boldla yazdığım yerde Switchboard adlı formu çağırmak istiyorum yanlış olan ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar