DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 w&t ile gittim, 3 ay dağlık bi yerde çalıştım, pek trafik yoktu haliylen, haftada bir şehre gidioduk o da 500k nüfuslu bi şehirdi yollar 80 şeritliydi zaten, trafik olmuyordu. 3 ay boyunca tam kavrayamadım o aşırı dikkatli sürücü profilini. sonra 1 ay gezdik arkadaşla, o zaman farkına wardım adamlardaki trafik kültürünün =) 10 gün boyunca makas attık otobanlarda, bir araba da "noluyor lan kim bu çıtırlar benim yollarımda artislik yapıolar" diye düşmediler arkamıza :( LA de vegas ta fln manyak modifiyeli arabalar görüyoruz otobanda, diyoruz bunlar gelir peşimizden, yok ya cıstak cıstak gitmeyi biliolar anca :S yaşanan olaylara gelince :) montana da çalıştıımız yerden şehire gidiyoruz, 110 mph yapmışız çevrildik. arkadaşı dışarı çaardı konuşuyorlar fln. arkadaş geldi bişi sorduydu bana,anlamamıştı polisin bi kaç dediğini. sonra gitti dewam etti konuşmaya fln. ben de duyuyorum anlaşamıyorlar anlamıyor ark polisi, çat indim konuşayım diye, adam bi şok oldu eli silahın kabzasına gitti,elindeki kaatları kendi arabasının üstüne fırlattı fln :D souk ve hafif panik bi sesle " please sit back to car, SIR" gibi bişi söledi. ben de tırstım eli kabzasına fln gidince attım kendimi geri arabaya :D bi kere de LA de gidioz yine makasladık makasladık, sora yol boşaldı sol şeritten 70mph civarı gidiyoruz, dötümüze bi aynasız yanaştı, yırtınıyor bişeyler söylüyor, anlamadık herifi heralde makas atarken gördü ayvayı yedik edalarıyla sağa çektik. adam bastı gitti biz sağa geçince :D yol ver acelem war diormuş, feci tırsmıştık :S ve sonuncu.. LA deki son gecemiz, havaalanına gidiyoruz, santa monica blvd civarından otobana çıktık santa ana ya dooru gidiyoruz, son gecemiz, bi makas videosu çekelim dedik, başladık. bi baktık ilerde mavi yanar dönerli bi ışık da makas atıyor o ne lan dedik yaklaştık, motorcu bi zencü abim. feci makaslıodu. takıldık peşine geçtik o bizi geçti tekrar onu geçecez derken 120mph ile bi arabaya girioduk ondan kurtulalım derken motoru altımıza alıoduk zor toparladık (:D sonra otobanlarımız ayrılırken peace dedik birbirimze ayrıldık.. ahh ya gusel günlerdi :(
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 herkezin ne güzel anıları varmış be iyiki açmışım topiki :)
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 gitmeme 4 gün kaldı da 20 gün kalıcam kalıcak yer var ne kadar para lazım olur sizce ?
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 kendine sorman gerekmezmi o soruyu ne yapicagina bagli...
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Revenant said: kendine sorman gerekmezmi o soruyu ne yapicagina bagli... günlük ortalama ne kadar harcanır sadece yemek ulaşım vs onu sormak istedim nesini anlamadın
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 ben cumartesi las vegasa gidiyorum 9000$ aldim yanima alisveris yemek taksi kumar vs vs dolu dolu bulunsun
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 http://www.somersoft.com/forums/gallery/data/506/medium/Do-not-feed-the-troll.jpg
Drall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 yanına negro bisküvi alsana. orda zenci mahallesinde ye. napıcaklar çok merak ettim:D
Korax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 mADmaXimus said: amerikaya giristeki polisler iyi bence yanlarina yaklasinca how are you doing de hal hatir sor, cok iyi davraniyorlar, bir kere bile sorgulanmadim ya da kontrol edilmedim su zamana kadarki giris cikislarimda amerikaya kansasli gibi duruyosun ya hani sen ondandir aslinda o
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 amerika da ön dişleri olmayan adamlar hapse girmiş oluyolar genelde. Neden ön dişleri yok biliyomusunuz ? Hapis de oral seks yapmya zorlanıyolar kanım dondu arkadaş ya paylaşmak istedim
Öne çıkan mesajlar