Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Arkadaşlar ben bilgisayardan sesimi değiştirerek bi arkadaşı işleticemde ses değiştiren bir programa ihtiyacım var. Yardımcım olursanız sevinirim...[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Creative'in ses kartlarının biriyle gelen bir program vardı. Böyle god mode fln yapabiliodun. Ben kullanmadım bilemicem ama araştırabilirsin.[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 efet sesini erkek sesine - kadın sesine - zeus sesine :-P falan çevirebiliyo güzel bişey :=)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Ama o telde konuşmaya filan imkan vermiyo yaw :( Bitane buldum: Voice Changer Software. Ama şeyini bulamıyorum anlarsınız ya burda tartışmak yasak yazamam şimdi :)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 12 Mayıs 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 kırıınımı:P Ya sound blaster kıraldır derim hep ama oda saniyesi saniyesine çevirmiyor[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar