Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hadi oynayalım 6.58 geldi

forgiver

Öne çıkan mesajlar

said:
Old Basher:
===========
Mithril Hammer (1610)
Gauntlets of Strength (150)
Recipe (1460)
Total: 3220

+30 Damage
+3 Strength
15% Bash (10% ranged) for 1.1 seconds
Cooldown: 0
Stacks Diminishingly

New Basher:
===========
Javelin (1500)
Gauntlets of Strength (150)
Recipe (1450)
Total: 3100

+30 Damage
+3 Strength
25% Bash (10% ranged) for 1.1 seconds
Cooldown: 2 seconds
Does not stack with itself or other bash passives

oha ya napmışlar bu basher'i böyle . %25 ne demek... bide dengelesin diye 2 saniye cooldown koymuşlar ama neye yarar.... Troll'e bir tane yaptınmı darmadağan eder ortalığı
Sosyal ağlarda paylaş

ee yani ? ben demiyorum ki troll'un bash'ıyla birlikte atıyorum troll'un 20 ise cranium basher'in da 25 ise ikisi toplam %45 bash yapsın her vurusunda. onun şansı ayrı öbürünün ayrı ama troll ulti bastınmı aglatırsın basher'la artık. Bi ability stun eder bi cranium basher. o cooldown'da hikaye olur diye düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Pek çok değişiklik var:

"Spirit Breaker: Has magic immunity when he reaches maximum speed in Charge of Darkness" :Hoş olmuş, gerçi son hızda beliren barathrumu farkedip stun atabilen var mıdır acaba?

"Drow Ranger: Improved Marksmanship by 3 Agility each level" : Sonunda be,gerçi hala eski ultisini tercih ederim.

"Stealth Assassin: Backstab damage type is now Physical" :Erken güçlenip yüksek armor dinlemeyen rikiye selam

"Spectre: Haunt now ends whenever you use Reality" :Bu çok gereksiz olmuş be,o karmaşa ortamı gayet güzeldi
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
ee yani ? ben demiyorum ki troll'un bash'ıyla birlikte atıyorum troll'un 20 ise cranium basher'in da 25 ise ikisi toplam %45 bash yapsın her vurusunda. onun şansı ayrı öbürünün ayrı ama troll ulti bastınmı aglatırsın basher'la artık. Bi ability stun eder bi cranium basher. o cooldown'da hikaye olur diye düşünüyorum

oyle olmuyo iste abicim bildigim sadece bi tanesi etki ediyor.

slardar void troll hepsinde oyle.

ha ama ben gecen ogre ye cıktım basher, bloodlusta uzuyor baya bi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...