forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 http://www.getdota.com/changelogs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 said: Old Basher: =========== Mithril Hammer (1610) Gauntlets of Strength (150) Recipe (1460) Total: 3220 +30 Damage +3 Strength 15% Bash (10% ranged) for 1.1 seconds Cooldown: 0 Stacks Diminishingly New Basher: =========== Javelin (1500) Gauntlets of Strength (150) Recipe (1450) Total: 3100 +30 Damage +3 Strength 25% Bash (10% ranged) for 1.1 seconds Cooldown: 2 seconds Does not stack with itself or other bash passives oha ya napmışlar bu basher'i böyle . %25 ne demek... bide dengelesin diye 2 saniye cooldown koymuşlar ama neye yarar.... Troll'e bir tane yaptınmı darmadağan eder ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Does not stack with itself or other bash passives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ee yani ? ben demiyorum ki troll'un bash'ıyla birlikte atıyorum troll'un 20 ise cranium basher'in da 25 ise ikisi toplam %45 bash yapsın her vurusunda. onun şansı ayrı öbürünün ayrı ama troll ulti bastınmı aglatırsın basher'la artık. Bi ability stun eder bi cranium basher. o cooldown'da hikaye olur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben oynadım dikkat etmedim ama değişikliklere zaten oyunu kuran kişilik ap yazacağına ai yazdı full int oynadık bende pugna aldıydım wardı dikince zaus felan yalan oldu arada jhdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 venom un zehiri aoe olmuş miranın oku gibi atıyorsun geçtiği yerdeki herkes zehirleniyor undying ve storm baya değişmiş necro un aura sı artık %1 hp azaltıyor bi de -switch diye bişi gelmiş ne işe yarıo daha bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 storumun ultsi efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 undying cok boostlanmis onu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 storm efsaneden de öte olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Pek çok değişiklik var: "Spirit Breaker: Has magic immunity when he reaches maximum speed in Charge of Darkness" :Hoş olmuş, gerçi son hızda beliren barathrumu farkedip stun atabilen var mıdır acaba? "Drow Ranger: Improved Marksmanship by 3 Agility each level" : Sonunda be,gerçi hala eski ultisini tercih ederim. "Stealth Assassin: Backstab damage type is now Physical" :Erken güçlenip yüksek armor dinlemeyen rikiye selam "Spectre: Haunt now ends whenever you use Reality" :Bu çok gereksiz olmuş be,o karmaşa ortamı gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 6 30 larda kalmış bi insan olarak oyun çok değişmiş. eski taktikler item buildleri falan işe yaramaz olmuş onu farkettim geçen gün laptopa kurunca:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 abi yeni patchle sıçmışlar resmen ya.resmen testis geçmiş herifler.biyerleri kalktı adamların tabi millet dota dota diye inliyo.bi süre sonra düzeltirler tahminimce az millet sürtsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Masticore said: ee yani ? ben demiyorum ki troll'un bash'ıyla birlikte atıyorum troll'un 20 ise cranium basher'in da 25 ise ikisi toplam %45 bash yapsın her vurusunda. onun şansı ayrı öbürünün ayrı ama troll ulti bastınmı aglatırsın basher'la artık. Bi ability stun eder bi cranium basher. o cooldown'da hikaye olur diye düşünüyorum oyle olmuyo iste abicim bildigim sadece bi tanesi etki ediyor. slardar void troll hepsinde oyle. ha ama ben gecen ogre ye cıktım basher, bloodlusta uzuyor baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 trolle 2 basher yapıcna efsane oluyo stun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 denmis ama ben tekrarlayayim, artik basher stackable degil. 1 de yapsan 10 da yapsan, kendinden stunin olsa dahi %25. yani troll'e basher yaparsan parani bosa harcamis oluyorsun. fakat antiyi unutmuslar. az once basher yaptim, oyun bitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThrozenFrone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 basher zaten gereksiz bir item olarak gelmistir bana hep. hele mkb varken. ama en güzeli blade mail olmus. öle 4 tane yapip oah vurun bana die gezmek yok artik. hearth of tarrasque da abarti olmus %1 hp regain. 48b çikar bir haftaya fabrikasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 e iyi olmuş bash o zaman stuner heroların hiçbirinin işine yaramıyor. long game'de Void,troll gibi herolara karşı şansın olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 huskara dominator + hot yapıyosun pek guzel oluyo ölmemek sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çift basher oluyo mu yoksa aynı cdyi mi paylaşıyolar? anladığım kadarıyla aynı cd ama denemedim henüz, deneyen varsa aydınlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 bence tasak geciyorsunuz abi, o seviyeye geldi artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 ahahha abi adami hirslandirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 çok konuşmayın d dota atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 kustum, oynamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar