eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 video edit programı.. güzel ve kullanışlı bi ara yüzü var... çok fazla seçeneği var dicem ama daha kullanamadım... hangi video formatlarını desteklio bilmiom... biri bana yardım edebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Hangi formatta çalışmayı düşünüyorsun. Burada bir liste hazırlanmış. http://www.adobe.com/products/premiere/supportedformats.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ordaki listeye daha önce baktım ama avi gibi şeyleri göremedim... mp4 deneince aldı...acaba başka ne formatlar var... yoksa yelpazesi geniş deilmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Yayın standardı formatlara yönelik premiere pro daha çok. Ama custom seçeneği varsa istediğin çözünürlükte ve sıkıştırmada bir timeline oluşturabilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 çok esnek bi program... daha başladım kullanmaya... belki vardır... incelemem lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar