raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Uzun süredir yabancı dil içerik sunan birçok wow sitesi üzerinde ve yazılımlar üzerinde çalışıyorum ve elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Bugün WOW içerikli hiçbir Türkçe blogun olmayışı dikkatimi çekti. Zaten oyundaki karakterim için İngilizce bir blog tutuyordum ve bu blogu Türkçe'ye çevirmeye karar verdim. Amacım oyunda yaşadığım deneyimleri, anılarımı ve birazda olsun oyun hakkında paylaşabileceğim bilgileri yayınlamak. Bloglar sonuçta okuyucuları sayesınde ayakta durabiliyor ve bundan yola çıkarak henüz çok fazla içeriği olmasada genel olarak fikirlerinizi almak istiyorum. http://www.PomPyro.com Gelen eleştiriler ve yorumlar doğrultusunda blogu geliştirmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 isim güzel olmuş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 /emeğesaygı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Hemen bi kontrol ettim, eline sağlık güzel olmuş. ingilizce siteleri pek takip etmiyorum wowhead dışında, türkçe olması ilgiyi daha çok artıracaktır eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Para kazandıran tavsiyeleri artırırsan, çok daha ilgi çekeceğine eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 eyvallah biraz brain-storming birazda okuduklarımla bu gibi seylere yer vermeye calısacagım :D hatta oneriler fıkırler olursa duymak sevındırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Hoş olmuş ama bir linke tıkladığında farklı bir pencereden açsın lütfen ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 http://www.pompyro.com/wow/mechano-hog-mekgineers-chopper-hakkinda/ mechano-hog rehberı eklendı :D @ozi, evet o gibi kucuk detayların farkındayım bı yandan onların uzerınde calısıyorum. hatta su anda wordpress için wowhead pluginine baslayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ya o dk ya aynı itemdan niye 2 tane düşmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ee herzaman oluyo o olay tier tokenlarda örnegin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Son haberler çok güzel olmuş. :) Bir de tavsiyem ana sayfada görünecek başlık sayısını biraz azaltman, aşağı kadar scroll yapmak zor oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 aslında o dogrultuda excerpt sistemine gecebilirim. boylece haberın bır kısmı ana sayfada gozukur sadece. guzel bı fıkır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 güzel olmuş dışardan yazar alımı yapacak mısın ilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 excerpt olayına geçiş yaptım. şu hali hakkında yorumlar alayım. buyse, evet neden olmasın. İçeriğe katkıda bulanabileceğini düşünen varsa herzaman bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Güzelmiş. Eski hali daha iyiydi :P Blog bu abi scrollamadan ne tadı kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Benim istediğim de böyle değildi. Yine mesajların tam hali görülsün, tıklamaya gerek kalmasın. Ama aynı anda 10 yerine 6 konu görünsün örneğin. Bu arada Eternal Life ve Ink of the Sea depolamaya başladım, batarsam siteyi mesaj bombardımanına tutarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar