paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Selam, Nissan sınırlı sayıda üreteceği GT-R SpecV modelini, 2009 Şubat ayında Japonya’da satışa sunacağını duyurdu. Firma, GT-R SpecV modelini “yollarda kullanımı yasal yarış otomobili” olarak tanımlıyor. Standart modelinden farklı olarak SpecV versiyonunda turbo basıncı duruma göre daha da yükselebiliyor. Düşük devirlerde yükselen turbo basıncı aracın hem daha güçlü olmasını hemde daha ekonomik sürüşe de imkan vermesini sağlıyor. Titanyum kaplama egzoz sistemi, karbon-seramik frenler, hafif alaşım alüminyum jantlar, farklı süspansiyon sistemi, yüksek tutunma sunan lastikleri ve gövdede bir çok yerde kullanılan karbon-fiber parçalar aracın performansını yükselten özellikleri. Aracın 4 kişilik kabini 2 kişilik olacak şekilde değiştirilmiş ve koltuklar Recaro’nun karbon-fiber modeli olarak seçilmiş. Kabin içinde de bir çok yerde, plastik kaplamalar karbon-fiber ile değiştirilmiş. Sadece siyah olarak üretilecek GT-R SpecV, Japonya’da 172,000 dolara satılacak. Görseller Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Tasarım '09 GT-R a göre farklı görünüyor. Bu dışardan sanki bi audi bi bmw gibi falan durmuş. Motor aynı mı ki içindeki ? Yani bu Porsche'la Ferrari'yle falan kapışan aletin aynısı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Renkten mi model farkı mı anlamadım ama bu daha bir yakışıklı olmuş sanki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Selam, Daha tok duruyor araç. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 O bir datsun jeremy nin tabiri ile :) Naparsan yap gne datsun olacak :) Ben çok bi fark göremedim açıkcası .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 abi datsun'u Türkiye görmedi, nedir bilmez boşver sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 aradım google da 1 2 ilan çıktı demekki görmüş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar