dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Doğru yer mi bilmiyrorum ama Phyton bilen bir arkadaşa ihtiyacım var acilen, kolay bir bordo programı yazılacak, bilen adamın bir akşanımı alır diye tahmin ediyorum, kazancıda olur, öm ile ulaşırsanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 paticikten sonuc alamazsan getafreelancer.com ya da getacoder.com adreslerini de deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 rentacoder.com kesinlikle tavsiye ederim bol bol kullandım şimdiye kadar. sorun yaşamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Python biliyorum iyi kötü de kendi projelerimden başka bir şeye ayıracak vaktim kalmıyor. Puff yine efkarlandım. Senko, arıyorum açmıyosun abi, ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Python biliyorum. Bordo programi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hergonan said: Python biliyorum. Bordo programi ne? Muhtemelen bordro o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar