RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Deedstyger, 07 Mayıs 2004 10:29 tarihinde demiş ki: çıkardığı problemler nelerdir? bi ara ben de düşünmüştüm sürekli statik geyiğini. hatta staff te statikten sorumlu devlet bakanı olmalı falan. Buglar çikiyor o bölgede yere atilan itemlerde static filan oluyor filan.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 harika :) zaten şimdiden freeshardlarin kadrosundan gönüllüler ve emekli adminlerle filan 5 kişi olduk :) iş bölümü yaacak kadar insan var, bina dış tasarım, iç tasarım, dekorasyon, yalıtım falan :p said: RRa, 07 Mayıs 2004 10:31 tarihinde demiş ki: Yani sen diyorsunki ben nasil yapcağimi biliyorum ama güzel birşey yapamiyorum herhangi fikrim yok ne yapcağima dair nasil bir ev yapcağima dair diyorsan sana tek bir kişi sölüyorum. Tabiki bence türkiyenin en iyi worldbuilderi Arwen. Ben hayatimda bu kadar hizli ve güzel yapan birini görmedim şehir yap diyorum yarin mesaj atarsin diyorum 5dk sonra yaptim diye geliyor ve bir masa yapiyor üstündeki şamdanlara kadar duvardaki süsleme kalkanlara kadar ve yapmasi 5 dk sürüyor. Çokda dürüst ve iyi biridir.Eğer bulamadiysan kimseyi ben onunla konuşurum. [signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 AHah katılıorum sana Brnx gönüllüler çoğaldı istersen yalıtımı ben yaparım daha evel inşaaata burgozculuk yapmıştım :)[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bir teknik ressam falan ilgilenmez mi bu islerle yahu, guzel seyler cikardi.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Delinquent bulduk baya bi kişi yapacak adamlar var ama yapacak var ise yinede msj yazsınlar gönüllü kişiler.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Arwen gerçekten cok ama cok iyidir, Biraz delidir kendi kendine şarkı söyler ama harbi işinin babasidir :) Ultimayı bırakmıshtı ama konusup geri getirebiliriz, Projenizde başarılar.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Kronosh saoalsın eyv efet bu arwen isimli arkadaşlan irtibat kurduracak bazı arkadaşalrımız bize saolsunlar.[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Kronosh, arwen beni kıramıyor biliorsun.. çocuğun zaafı var bana.Kabul etdi hatda bende yardım edicem Çok pis jail yaparım :) Dimi kronos[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Şimdiden saolasın Arwen bu arada tanıdığım çıktı peselenk sanada teşekür ederim Ra ilgilenion allah için şimdi :)[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ilgilencez tabi, ilgilenmezsek ayıp.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bu topic'i Bronx değilde başka biri açsaydı kaç kişi dalga geçer kaç kişi aşağılardı acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Demekki burdan neyi anlıorus.Sevilen insan bi başka oluor demekki dimi ardhath[signature][hline]Strahd Zarovich[Bolubeyi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sevilen pek doğru olmamış.(yani çevresinde olabilir tabi :) ) Tanınan desek? Keşke bronx başka bir forum hesabıyla girip worldbuilder arasaydı. İşte o topic'e ben yaparım yazanlar gerçekten Staff olabilecek kapasiteye ulaşmış insanlardır. Buraya ben yaparım diyen insanların(hepsi değil kişisel algılanmasın) bazılarının da milleti aşağılayıp, mutlu olan insanlar olduğunu görürdük o zaman.Bolubeyi... Tabi bu benim görüşüm, bilemiyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Birşeyleri ispat etmiş herkeze yardım ederim.Ama ortada fol yok yumurta yok ilk defa shard açmiş yada açicak konuşup duruyor ee tanimiyorumda adami neden yardım edeyim. Ama bolubeyini taniyorum Bronx uda biliyorum kendini ispatlamiş yarım bırakçağı işede girmiyceğini biliyorum. Imkanım yetdiğince yardım ederim birlikte iş yaparım.Dediğinde haklısın ama sebebide benim dediğim gibi.Herkezin vakti kıymetli olmiycak duaya amin demem.Bu topic olucak bir duadır.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XalataN Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Delinquent, 07 Mayıs 2004 13:07 tarihinde demiş ki: Bir teknik ressam falan ilgilenmez mi bu islerle yahu, guzel seyler cikardi. Delinquent ? Quaxis banned delinquent Quaxis scriptlerini Nbl da account karşılığı veren Delinquent ? Yaazzıııık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 İnşallah olur.En kısa sürede açılır da kalitesi her geçen gün düşen Türk UO Camiası'na yeni bir renk gelir. Ayrıca ben zaten her staff aranıyor yazan insana yardım edin demiyorum yanlış anlaşılmasın sözlerim fakat diğer insanları aynı konuda aşlayıp da buraya ben yaparım denilmesinden rahatsızlık duydum. İsime gerek yok, topicler herşeyi anlatıyor. :) [signature][hline] [Bu mesaj Ardhath tarafından 07 Mayıs 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ben valla kimseyi aşşalamadım staff arıyor diye bende çok kez burada aradım.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Sana demiyorum. :) allah allah[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 beyler yalakalığın lüzumu yok![signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Siteme Gelin Bab The Kenkler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ne yalakalığı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Streetlife Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 heheh işte bu topi beyendim çünkü bu uo hakında delirmek üzereyimde artık ben bile kendi yaptıklarıma inanmaz hale geldim isteyen varsa sizie istediğn şeklide bir uo yazayım heheh :P helede map ve world lukta rakip tanımam :D[signature][hline]Xeria Uo Shard 154713300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: XalataN, 07 Mayıs 2004 19:36 tarihinde demiş ki: said: Delinquent, 07 Mayıs 2004 13:07 tarihinde demiş ki: Bir teknik ressam falan ilgilenmez mi bu islerle yahu, guzel seyler cikardi. Delinquent ? Quaxis banned delinquent Quaxis scriptlerini Nbl da account karşılığı veren Delinquent ? Yaazzıııık.... Forumda insanlara hakaret etme aliskanligim olsa ilk hedefim sen olurdun ilk olarak. Quaxis'ten banlanmadim, Oss calismalari icin kendim ayrildim, su an da zaten yardim icin cagirilmam dolayisi ile tekrar katildim Quaxis'e, yardim icin Adminligine devam ediyorum. Quaxis scriptlerini Nebula'da account karsiligi vermisim eh? Heh. Nebula'daki player accountlarimi arkadaslarima devrettim oyunculugu biraktigimda, istedigim zaman ister alirim, ki oyunculuktan zevk almiyorum tamamen ayri konu. Sanirim sen zamaninda edit account satarak Honda Civic aldigimi soyleyen geri zekali insanla ayni kisisin. Biraz arastirip oyle atmanizi oneriyorum bundan sonra. Zira 17 yasindayim ve ehliyetim bile yok, ayrica Honda Civic dediginiz araba 25 milyar civarindan basliyor, mantikli olun biraz.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Her ne kadar Bronx'un konusunu saptirmi$ olsakta, Delinquent'e kar$i yapilan hakaretten dolayi malesef burada sessizligimi koruyamam. Bu yuzden Bronx'tan ozur dileyerek mesajima ba$liyorum: Delinquent'i ben yakla$ik 3 senedir tanirim, kendisi Quaxis'ten atilmadi, tam tersi OSS dolayisi ile ayrildi, $uanda kendisi aramiza gecici olarak geri dondu, OSS sonrasinda gorevine tekrar devam edecektir. Eger kendisi o tarz bi$ey yapmi$ olsaydi $uanda aramizda olamazdi. Insanlari lekelemek kolay, lutfen biraz yikici degil yapici olalim. Kaynagi belirsiz ki$ilerin soyledigi $eylere inanmayalim; Quaxis UO HC Dmx.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Kusura bakma Bronx dagildi biraz konu ama, keselim burada, ozur dilerim.[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Her daim, her insana birileri bir şekilde laf edecektir. Operatör olarak buna alışıyor insan bir süre sonra. Gene de kanına dokunuyor ama susmak genelde en iyisi.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar