Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Sphere üzerinde çalışabilecek, worldbuilding konusunda deneyimi olan arkadaşların bir proje için yardımını bekliyorum. Yardımcı olabilecekler lütfen bana özel mesaj yoluyla ulaşsınlar. Teşekkürler. not: işlem spawn, agaç, çiçek, vazo koymakla ilgili değil 0'dan yeni bina ve şehirler inşa etmekle ilgilidir, dolayısıyla çok deneyimli bu işi sanat gibi icra edecek arkadaşlara çok ihtiyacım var. [Bu mesaj Bronx tarafından 06 Mayıs 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ana :)[signature][hline]'crimson legend' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben bi özel mesaj yolladım her türlü konuda elimden geleni yaparım hatta sınırların dışına çıkarım :D[signature][hline]eğer bir gün Ölürsen ve Cehenneme gidersen, Seni dipsiz diye nitelendirilen bir kuyuya Atacaklar, Ve sen uzun bir süre havada aşağıya doğru Uçacaksın, Ve Dipsiz kuyunun bir sonu olduğunu , bir dibi Olduğunu öğrendiğinde, Herşey Bitecek.... Tuğrul GÜNER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ben bu konuda sana yardimci olabilirim cok onceden www.trepix.cjb.net adli web sitesinde yer alan serverin web buildigini yapmistim [her ne kadar web site igrenc olsada :P webmaster demeye bin sahit isteyen arkadas sagolsun heh ] exile staffinda calismisligim var bunun disinda hatirlamadim serverlarda calismisligim var icq 71743557[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 mesajim halen gecerlidir bronx[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bronx bey ben ile Windshade bunun üstesinden geleceğimizi düşünüyoruz konuştuk aramızda yardım etmeye hazırız[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 biz uzun süredir arakadaşız beraber staff lık yaptık takım halinde çalışırız[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bronx bey lol... Lol lol lol lol[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Vay bea guzelim britannia nin nesi var :)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kolaysa bulun.. Neden koyunlar yagmur yagdiginda cekmezler? Neden Kamikaze pilotlari kask takar? Eger insanlar maymunlardan geldilerse neden hala maymunlar var? Eger bir ucagin karakutusuna bir kazada hicbirsey olmuyorsa, tum ucak neden bu maddeden yapilmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 CİYEM BEY :D[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bronx,özeline mesaj attim degerlendirirsen sevinirim.[signature][hline]UoTr Sphere Scripting Eski bir Çin atasözü der ki: Chonk Sonk Tung,Chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 mosoria yapcaklarmış :D güzelim sosria yı[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 :) msnger'da dediğim gibi senin ilacın Sanrey Sanrey... Paticiğe'de dikkat, görünüşleri çok aldatıcı olabiliyor.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 +1 like me[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bronx bap bizde gelelimmi lexius la? pls bap albizide nolursun[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Lexius, 06 Mayıs 2004 21:17 tarihinde demiş ki: b@bs the kenk gm plzzz Bravo güsel espri kutlarım en çok güldüğüm bir anda sölesen bu lafı yine gülmem be[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D [Bu mesaj diablotg tarafından 06 Mayıs 2004 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 teşekkürler ya çok incesin[signature][hline]"what" ne demek? "ne" demek :D [Bu mesaj diablotg tarafından 06 Mayıs 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: diablotg, 06 Mayıs 2004 21:31 tarihinde demiş ki: teşekkürler ya çok incesin İmzan yakıcı :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bence Bronx yeni ev yapabilcek yada 0 dan aldiği mapin üstüne şehir kurabilcek sonra kurduğu bu şehri 1 item olarak gösterip static yapabilcek birini ariyor. Şimdi bu mesaj atan arkadaşlar bunları yapabiliyormu? Yapiorlarsa ne mutlu epey bilen varmiş ama hiç sanmiyorum :) Worldbuilding vendor dizmek, spawn koymak, british in kaleye heykel koymaktan ibaret değildir. Şehir yaparsın oda yetmez.121545421 itemle yaptiğin şehirde client hatasindan düşen insanlari kurtarmakla geçer staffdaki günlerin.Önemli olan başdada dediğim gibi 1 item haline getirmek + static yapmak static yapmak ne demek? Nuke atsan bile silinmiycek o şehir.Varsa yapabilen atsın adama mesaj yok siz daha bunlari yapamiorsanız daha hiç mesaj atmayin sizin bildiğiniz wb arasaydi msn inde bulurdu zaten hakkikatli birini ariyorki bulamamiş. Bronx sana gelince.Bence o işlere girme şehirleri hazir bir map kullan.Hatda yabancilardan temizlenmiş sosoria haritasinin üstüne dikilmiş 7 8 şehirli map leri al.Bulamazsan ben sana yardimci olayım.Ben yapilan şehri static yapmayi ve tek bir item olarak göstermeyi bildiğim halde o işe girmedim, çünki çok ama çok problem çikartior. Umarım aradığın worldbuilderi bulursun.[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bronx senlen acil konuşmam lazım lol burdanmı bulcaz aradığımzı adamalrı?msn veya icq aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bolubeyi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bronx aradığımzı adamalrı burdanmı bulcaz icq veya msn aç konuşak senlen 2 gündür yokum ortalarda[signature][hline]Best of Bolubeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: TheCoder, 06 Mayıs 2004 21:34 tarihinde demiş ki: bronx nindalf adında bir staffım vardı oldukça efendidir ve extpert düzeyde wb yapabilir sonra smokey iyidir sıkılmaz kolay kolay map yaptı kendine... Sanırım sende böyle bişey yapıyorsun teklif götür bence.. NINDALF A MIIIIIIII YUH CODER SENDEN BU TEKLIFI BEKLEMEZDIMMMM[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: RRa, 07 Mayıs 2004 09:07 tarihinde demiş ki: Bence Bronx yeni ev yapabilcek yada 0 dan aldiği mapin üstüne şehir kurabilcek sonra kurduğu bu şehri 1 item olarak gösterip static yapabilcek birini ariyor. Şimdi bu mesaj atan arkadaşlar bunları yapabiliyormu? mesaj atan arkadaslarin atmasina gerek yok ben yapiyorum mape yazdirma stattik olmasini vesaire.. ama evleri guzel tasarlayamiyorum, guzel binalar tasarlayacak insalar ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: RRa, 07 Mayıs 2004 09:07 tarihinde demiş ki: Bronx sana gelince.Bence o işlere girme şehirleri hazir bir map kullan.Hatda yabancilardan temizlenmiş sosoria haritasinin üstüne dikilmiş 7 8 şehirli map leri al.Bulamazsan ben sana yardimci olayım.Ben yapilan şehri static yapmayi ve tek bir item olarak göstermeyi bildiğim halde o işe girmedim, çünki çok ama çok problem çikartior. Umarım aradığın worldbuilderi bulursun. çıkardığı problemler nelerdir? bi ara ben de düşünmüştüm sürekli statik geyiğini. hatta staff te statikten sorumlu devlet bakanı olmalı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yani sen diyorsunki ben nasil yapcağimi biliyorum ama güzel birşey yapamiyorum herhangi fikrim yok ne yapcağima dair nasil bir ev yapcağima dair diyorsan sana tek bir kişi sölüyorum. Tabiki bence türkiyenin en iyi worldbuilderi Arwen. Ben hayatimda bu kadar hizli ve güzel yapan birini görmedim şehir yap diyorum yarin mesaj atarsin diyorum 5dk sonra yaptim diye geliyor ve bir masa yapiyor üstündeki şamdanlara kadar duvardaki süsleme kalkanlara kadar ve yapmasi 5 dk sürüyor. Çokda dürüst ve iyi biridir.Eğer bulamadiysan kimseyi ben onunla konuşurum.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar