dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ginaly said: uyuyayım ben. yat zıbar geber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 lol dabıl poşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 takımlar yataklara doğru gidiyor. bugünlük de bu kadar. ben lig tv sipikeri melih şendil. hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 fizik matematik çalışmanın tek yolu soru çözmek abi. ha okuluna göre mucize yöntemler varıdr uyglamak istersen boğaziçi genel olarak arşivci mantığı ile işler, itüde bazı hocaların sevdiği kitaplar bilinir falan gibi. ama diğer şekilde oturup soru çözcen. okumakla ya da çözümlere bakmakla olmuyor. çözemeyeceksen bile soruyu çözmeye çalışıp çözümüne bakman daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Anelor vingthor arkadaşımız da biyoloji okuyor, bana Wikipedia lurklüyorum diyordu. Dene istersen diye söyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar