metalheart Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Penthesilea said: Yazdim mi bilmiyorum da film uzerine yorumum: Film cirkin bence, araya girip hikaye anlatan adam girince benim icin orda biter genelde filmler en sevmedigim sey neden bilmiyorum Woody Allen hemen hemen çoğu filminde zaten bu "narrator" olayı vardır. Hiç haz etmem bu herifin filmlerinden, bu filmi izlememde ki tek neden scarlett ve penelope'nin öpüşme sahnesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ORİGİNAL SİNDE BANDERAS JOLİYE KAYIYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 yine seyrettim ailemle birlikte de gerçekten hoş film ya,uplayalım bari izlemeyen izlesin. 90 dakika boyunca çok sıkıldığım yerlerde oldu,genel olarak bu aşk vs. muhabbetlerini de pek sevmem ama ekrandaki o kadar kaliteli performanstan ve kamera arkasındaki isimden olsa gerek sıkmadı konu beni,2.yi rahat kaldırdım. Hoş film,yazın da tatil seçeneklerime Barcelona'yı tekrar ekleyeyim :) Çocukluk hayalimiz olsun o kadar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 aileyle? filmde herkes birbirine kayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar