Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Bu sezon animemi buldum. İlk bölümü eğlenceliydi. Modern zamanda samurai+echi daha ne olsun ki :D ANN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Benimde çok hoşuma gitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Şimdi izleyebildim.Mangayı takip ediyordum zaten sevindim animesini görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 konusu güzele benziyor hehe (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Bu gün iyi güldüm buna.Washizu visionlar çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bu bölümde deli gibi kahkahalar attım .Hafta sonu güzel gidiyor. Ecchi ,harem ,comedyi seviyorum ne yapayım:).Kafayı boşalttım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Sonu inanilmaz vasatti. Bu kadar dandik bitecegini dusunmemistim. Combat namina 0, harem namina 0 (bi atraksiyon olmadi), komedisi eh iste. Ilk 5 bolumun heycanini devam ettirememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 animeyle mangası farklı gidiyor epey manganın yanında animesi epey bir sönük kaldı diyebilirim ben mangadan takip ediyorum animenin baş kısımlarını beğenenler mangadan takip etsin derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 okumaya değecek kadar fark var diyorsun yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yani kimine göre değer kimine göre değmez ancak ilk bir iki bölümü hoşuna gittiyse eğer animenin manga o tadı veriyo sürekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar