orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ark lar acilen arti droid expriement weren clothin attachement ler lazim olanlar oyun icinde bana mail atarsa sewnirim 15-20k arası fiyat ödeyebilirim... E-ih Ido (Eclipse Server ın dayım)[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 bayanlar okumasin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 öh hö :)[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 abi süpersiniz başka bişi demiom...[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 ya ablalar?[signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bazaarı iyi bi araştır çok kez karşılaştım droid attachmentlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 droid attechmentların değeri patch den sonra çok arttı +1 i bile 50-100k dan aşağı bulursan şanslısın. Baazarda oyunu fazla bilmeyenlerin listelediği şeyler var =p onlar her zaman kelepir.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 bn 3 tane bulmuştum 6k werdim 3 ne[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 +8 im var ama o solediin rakamlar cok komik. msar[signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bilemicem...[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 uhh +8 laaan nereden buldun yine milyonlar cebe inecek desene[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 hehe +8 weapon , armor yada food olsa 2-3 katı kadar daha ederdi =P droid e okadar talep yok ama yinede bayağı alırsın =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 sad ciddimisin?[signature][hline]E-Ih Ido ::FrF:: Twi'lek Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 ahaha msar duruyomu hala o +8 :) satmıyalım demiştim bekliyek droid invasion diye :p[signature][hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 24 Nebula Avatar: Nick: Dewil | Template: Pure Mage Server: Quann Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter "Dodo of #tr.gaming" / tg|cs`Dodo @ Quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bende de droid precision +5 var ..ilgilenen olursa görüşelim[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 dodo nerdesin kocum ya gel bi gir ozledik bu oyun bole devam ederse birakicam bende cok baymaya basladi rebelsizlik....:((([signature][hline]Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 +8 cok buyuk bi exp tabi de olmadigim icin nasil bi etkisi vardir bileiyorum ama +4 armor exp cloth attachment i 10milyona satmistim bi master armorsmith e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LichKing Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 15-20k arası fiyat ödeyebilirim.. hahah hatta hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 msar ben ortalikta era ve koruyuculari olan rebellara karsi adam bulmaya calisiyorum sen rebelsizlik diyosun :) arada bi ugra theed e aksamlari genelde orda oluyorum. 5 6 kisinin ustume cullanmasindan baydim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar