D-ToX Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 arkadaslar ben sphere kurdum moongateleri calısmıyor burdan bulsdugum bir moongate.scp yi indirdim spherenin icine attım eskisini silip yeni indirdigimi attım ama yine cxalısmıyor ve birsuru hata vermeye basladı nasıl yapabilirim moongateleri?[signature][hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.gen.tr by StReeTLiFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hatalardan bahsedermisin?[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 .scp,2920)WARNING: can't find definition for 'i_gater'! 03:27:ERROR itemb3.scp,2920)Undefined symbol 'i_gater' 03:27 itemb3.scp,2921)WARNING: can't find definition for 'i_gater'! 03:27:ERROR itemb3.scp,2921)Undefined symbol 'i_gater' 03:27 itemb3.scp,2920)WARNING: can't find definition for 'i_gater'! 03:27:ERROR itemb3.scp,2920)Undefined symbol 'i_gater' 03:27 itemb3.scp,2921)WARNING: can't iste bu hatalar simdi moongate scripti buldum birde onu deniyorum insallah olur[signature][hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.gen.tr by StReeTLiFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 itenb3.scp de bu satıreda hata var sanırım ama anlıyamadım.. [ITEMDEF 0f6c] //blue moongate DEFNAME=i_moongate_blue TYPE=t_telepad CATEGORY=Provisions - Alchemy & Magic SUBSECTION=Moongates DESCRIPTION=Blue Moongate DUPELIST=0f6d,0f6e,0f6f,0f70 NAME=Moongate[signature][hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.gen.tr by StReeTLiFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Daha niye 2. konuyu açıyosun ki.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D-ToX Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 arkadaslar bu moongate sorununa hala bir cozum bulamadım yardımcı olurmusunuz?[signature][hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.gen.tr by StReeTLiFe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 İlk once Xeriadan arkadasımızın vermis oldugu sistem bugsız.O sistemi al notepada kopyala moongate.scp seklinde kaydet.Arından sistemi serverına koy sphereserver.exe yi ac sora bi save al kapat.Sonra tekrar ac.Buyuk ihtimalle .add i_moongate_blue dediginde sana evet hayır gate travel kutusu cıkartıcak.Bunu sehirler arası moongate e cevirmek icin moongate e info cek type kısmını t_facet_moongate seklinde degistir.Sorun kalmıyıcak moongate sehirler arası moongate olucak(bu dedigim nebula ocak scp sindeki duzeltme)[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar