Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Evet postane vb bi sistem ile ilgili simulasyon proje ödevim var. Sistemi kurdum ancak istatistiksel veri yok elimde. Dakikada şu kadar müşteri geliyo vezne işlemi şu kadar sürüyo tarzı. Gerçi bana daha çok ham olarak data lazım çünkü gözlemlenmiş değerlerden input analizi ile bu verilerin dağılımını elde edip sisteme ekliycem. Acaba bu tarz bir istatistiğe nerden ulaşabilirim mümkünatı var mı? Elinde benzer veriler olan biri var süper olur . Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bak onu bulamadım şimdi ama şöle bişi varmış. gerçi yapmışsın.. http://performseer.myweb.hinet.net/chapter_3.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 evet abi sistemi kurdum zaten ama yine de sağol. iyiki arena diye bi program var da böyle kodlarla boğuşmuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar