Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil Yardım Talep Ediyorum :'(

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar az önce msn yeni versiyonunu dl ediyordum ( kendi auto dl ) fakat bir sorun bulundu yüklenemiyor diyordu.. bende önemsemedim..

Şimdi Bilgisayarımdan Harddiskime Çift Tıklıyorum.. Birlikte Aç Kendiliğinden açılıyor Harddiskime Tıklayarak erişemiyorum.. Bende yukarıdaki pencerede C: veya D: diyerek erişiyorum bu problemi nasıl çözebilirim hem C: hem D: tarafına Double Click yaparak giremiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sorunu çooook duyuyorum son zamanlarda. Şu USB flash belleklerin yaygınlaşmasıyla çıkan bi sorun.
Direkt olarak bu sorunu yaşamadım ama Autorun virüsü diye geçiyo sanırım. Nasıl çözüldüğü hakkında bi bilgim yok ama mutlaka temizleyici programlar falan vardır. Autorun virüsü diye aratırsan muhtemelen çıkar bi sürü sonuç.
Sosyal ağlarda paylaş

Kojiroh said:
Bu sorunu çooook duyuyorum son zamanlarda. Şu USB flash belleklerin yaygınlaşmasıyla çıkan bi sorun.
Direkt olarak bu sorunu yaşamadım ama Autorun virüsü diye geçiyo sanırım. Nasıl çözüldüğü hakkında bi bilgim yok ama mutlaka temizleyici programlar falan vardır. Autorun virüsü diye aratırsan muhtemelen çıkar bi sürü sonuç.

Bu Bilgilendirme çözümde büyük rol oynadı :) googleden autorun virüsü diye arama yaptım.. bir sitede 4kb lik bir temizleme programı vardı.. hem c: hemde D: sürücümü 10 saniyelik 3 işlemde temizledi ve yeniden başlattığında bu sorun kalmamıştı..

Teşekkür ederim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...