kaborah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 herkeze merhabalar; PC mi bir haftaya yakın bir süredir açmıyordum. Açtıkdan sonra bilgisayar inanılmaz bir yavaşlık oldu sonra da restart atmaya çalıştım bilgisayar açılırken 'eror' verdi ama yinede açıldı ama yine o yavaşlık devam ediyor. Bilgisayarda herşey düzgün çalışıyo gibi ama ne bir dosyayı(film müzik de buna dahil) ne de Windows'un kendi sistem araçlarını açmak mümkün olmuyor. Sistem geri yüklemesi yapmaya çalıştım açılıyor ama 3sn sonra 'yanıt vermiyor'. Çıldırmak üzereyim sınavlarım bitti ama bilgisayarımı kulanamıyorum lütfen yardım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Çok eskiden bi keresinde bi dosya indirmiştim, heralde trojanlıydı. Onun bulunduğu dizine gitmediğim halde sistemi kasım kasım kasmıştı. Dosyayı silince sorun ortadan kalkmıştı ama, nası sildim hiç hatırlamıyorum :) Benzer bi şey geçen gün de başıma geldi. Sistemimi yeni kurmuşum, alakasız yerden saçma bi dosya indirdim. Onun bulunduğu dizine tıkladığım anda bilgisayar kilitleniyodu nerdeyse. Sorunu dosyayı komut isteminden girip silerek çözdüm. Eğer sorunun çıktığı zamana yakın bi zamanda güvenilir olmayan yerlerden dosya çektiysen o sorun çıkarmış olabilir. Eğer böyle şüphelendiğin ve silinse üzülmeyeceğin dosyalar varsa, bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp o dosyaları silmeyi denemeni tavsiye ederim. Tabii, güvenli modun da fayda etmemesi ihtimali var, ki böyle bi durumda ben olsam format basarım, çünkü saatlerce bilgisayar başında bekleme ihtimali var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 hiç bi zaman bnim pc de yüzde 15'i geçmemiştir CPU kullanımı ama şimdi nerdeyse hep 100! Bi de hiç bi programı açamoyırum yanlızca Google crome falan açılıyo okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Sanıyorum artık virüs yazılımcılarının yeni hastalığı sistem kaynaklarını zorlayan virüsler yada autorun virüsü falan gibi saçmalıklar oldu.artık kimse adam gibi trojan yazmıyor.Görev yöneticisinden baktığında eğer svchost.exe tavana vurmuşsa bence hiç antivirüs vs programlarla uğraşmadan direk formatı çak derim ben.Zira onunla uğraştığın zamanın daha azında daha temiz bi çözüm bulmuş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 iki cozum var.. birincisi bilgisayarinda yeni bi kullanici yaratip onunla giris yapmayi dene. yaraticak zamanin olmuyosa, sunu yapicaksin. %99 cozum.. bilgisayar acilir acilmaz cok hizli bi sekilde ctrl alt del yapip task manager i acicaksin. oradan explorer.exe yi sag tiklayip end process tree diceksin.. butun explorer falan hersey kapanacak tek task manager kalacak. sonra ayni task managerda file->new task (run) diceksin, orada explorer yazicaksin, baslat cubugu falan geri gelecek.. sonra yavaslik gitmis olur. ondan sonra yeni kullanici acicaksin onla deniceksin.. yeni kullanicida da olmuyosa boyle kullanmaya devam ediceksin ctrl alt del li.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaborah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ya tam anlatamadım derdimi enteresan bi şekilde sadece Google Chrome ve task manager falan açılıyo Denetim masası bile açılmıyor. Hiç bişi yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar