LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Tomanbay Cok Eziksin Mare .add c_m_nightmare ile cıkıyo [Bu mesaj LadySementa tarafından 11 Mayıs 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 saf olma ,komutları biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Servern Ismi Tomanbay'saysa Cükentay Koyun Daha Iyi Olur ... Bence Başka Bir Serv Adı Bulun Kendinize .. Daha Bir FAntastic/Fantasy Art Isımleri ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 11 Mayıs 2004 22:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Ultima online'ı çetli dövüş olarak görülmesinden çok çok rahatsızım.Keşke herşey snn ile başlayıp snn ile bitseydi.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Apache ''Uo'Nun çetli dövüş olarak görülmesinden çok çok rahatsızım'' Sözüne +1 Katılıyorum ..[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 heh bitmez bu sevda :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gm_Red Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Sıkı Durun Bende Açıcam Az Kaldı 128 k İle Açmayı Planlıyorum Sponsor Pederoze Celeron Makina İdare Eder Herhalde Az Kaldı. Beni Bekleyin Anacııımm :P[signature][hline]http://uo.anet.net.tr **Exile Staff** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bu thread'i görünce aklıma laroux'un şu thread'i geldi.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rancour Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Burasi UO Emülatör forumu isteyen herkez istediği gibi shard acar ve buraya "serverimiz acildi" diye başlik acabilir.Eyer bir alan yetkili birisi bu reklamdan rahatsiz olursa gereken uyariyi verir. Sonucda herkez özgür.Eyer rahatsiz oluyorsaniz bu forum üzerinde durmassiniz.Ne kadar cok shard acilsada böle bir konuşmayi size yakiştiramadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
junghase Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 ravena ve lady samentha bize tepkiniz niye !![signature][hline]Tomanbay The Evil Sinister Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: Oky, 12 Mayıs 2004 05:27 tarihinde demiş ki: bu thread'i görünce aklıma laroux'un şu thread'i geldi. muhteşem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Sunucu açanlar sizi silah zoruyla mı oynatıyor? O açar sen istersen oynarsın istersen oynamazsın. Bu kadar basit.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Arkadaslar aslında Turkiye Ultima Online derneği kurulmalı diye dusunuyorum.Dusunun bu dernegin İstanbul,İzmir,Anaka gibi 3 sehirde ana merkezi olsa oraya gidilse toplantılar yapılsa kararlar alınsa server sahipleriyle konusulsa ve T.U.O.D bilgisi haricinde acılan serverlara akın olmasa Yonetim uyeleri,baskanları falan olsa,eminim Turkiye'deki Uo olayını asıcaz ve Ultima bir dal haline gelicek...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar