orhanozkara Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Harbi ya nedir bu server sevdası :) her önüne gelen server açıyor :) ben dahil yok mu bunun önüne geçmenin bir yolu :)
OymakBeyi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 olsun ya heveslerini alip kapatiyorlar.. :-)
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bilmem ama en çok server çıkartan ülkeler arasında basta geliyoruz.. :D[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO
daniska Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 for example EMuworld önüne gelen açıyor..
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Oturup bukadar adam emülatör yazsak,bilgili kişilerin yardımıyla,daha ne gerek. Ne script derdi ne başka bişey,dilde türkçe oh. Ama nerde,tembelliğin başta gidenleriyiz.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 haha bana sorun neden server açtın diye bi sorun: vecap vereyim. 350 milyon TL telefon faturası geldi. yeter mi bu cevap. ama haçbir şey çet yaparak oyun oynamanın verdiği zevki vermiyor.
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: kralweb, 09 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki: ama haçbir şey çet yaparak oyun oynamanın verdiği zevki vermiyor. Çet ne demek oluyor biraz açarmısın :D[signature][hline]I Only Die For This Woman
Diesel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Cat --> Chat[signature][hline][b]Erkekler müjdeee!! Abazalıgınıza son! Tamamı silikondan yapılmıs, ten hissi veren bir yumusaklıga sahip oldugu idda edilior.. Denemek isteyenler icin fiyatı us$ 60... DIRDIR YOK! HASTAYIM YOK! BASIM AGRIYO YOK! ISTEDIGIN POZISYONU DENE!
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 :-) :-) [Bu mesaj kralweb tarafından 09 Mayıs 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
kralweb Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 buhaha chat: sohbet bir sürü insanla tanışıyosun. birsürü şeyden bahsediyosun. hemde oyun oynuyosun. hiçbirşekilde canın sıkılmıyor. mesala geçenlerde yabancı bir serverda brezilyadan biriyle tanıştım. mesala nebula serverında yüzünü hiç görmediğim ANkaradan fakat çok iyi dost olduğum insanlar var. hele öle biri varki adını herkes bilsin quandan DUNE. yaşıtım. çok iyi bir arkadaş . çarımın şifresini verebileceğim biri. anla yani. chatta kimin ne olduğunu anlamassın. ama bu oyunda KISMEN anlıyosun.
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Yardımcı olan herkese teşekkür ederim :) Arkadaşlar bende biliyorum çet'in Chat demek olduğunu , Kralweb'in gerçek yazılışını bilip bilmediğini merak ettiğim için sordum.[signature][hline]I Only Die For This Woman
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bol shard iyidir.[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol.
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 en çok şeye gülmüştüm bazı yollarda shard açanlar var bide ip ye 10.0.0.253 gibi şeyler veriyorlar ahuaha lan ağı kuruyor adamlar :D[signature][hline]Eğer zırhın gerçek ve kaliteli çelikten yapılmışsa,o zaman kurtulursun.Eğer zırhın cüruftan yapılmışsa,ilk esintide çatlayacaktır ve bu olduğunda,içine gireceğim ve benim olanı alacağım.Kalbini ve ruhunu...
LadySementa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: kralweb, 09 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki: haha bana sorun neden server açtın diye bi sorun: vecap vereyim. 350 milyon TL telefon faturası geldi. yeter mi bu cevap. ama haçbir şey çet yaparak oyun oynamanın verdiği zevki vermiyor. Arkadasim Sen 350 milyon Tel. faturasi odedigine gore 56 k modemle nasil server actin ?[signature][hline]Hiçkimseye güvenmeyen bir insana güvenilmez. The Murderer Lady Sementa Calorina , GrandMaster World Star
taz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 'paticik scriptsharing' in amacı da bu değil mi zaten? bırakın açan açsın serverını..[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
taz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: kralweb, 09 Mayıs 2004 19:15 tarihinde demiş ki: ama haçbir şey çet yaparak oyun oynamanın verdiği zevki vermiyor. zyuazuhashudhasu kılıçlı chat zurna var mı serverında? asl plz?[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım!
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: kralweb, 09 Mayıs 2004 19:31 tarihinde demiş ki: hiç inandırıcı olmadı adamım Sana yalanmı söyliyecem.Bu zamanda chat nedir bilmiyosam ben pc neden kullanıyorum? Bilmesemde sorardım , bilmesem araştırırdım bunda utanılacak bişey olamaz. Bana artislik yapacağına chat'in nasıl yazıldığı öğren.[signature][hline]I Only Die For This Woman
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Gerçi sen kendini burda yeterince tanıtmışsın ama.. Ayrıca burda böyle bi post açmışsın ama sende en büyük server sevdalılarından birisin.. En azından insanlar araştırarak yapıyor ,senin gibi hazıra konmaya çalışmıyolar.. Ha bu arada bana chat'in ne olduğunu öğretene kadar sen önce 'script'in nasıl yazıldığını öğren.. Scribt değil script :)[signature][hline] [Bu mesaj Brook tarafından 09 Mayıs 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Brook tarafından 09 Mayıs 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Hiçde bikere sıkribt :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ehuehe :D[signature][hline]I Only Die For This Woman
Kronos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 $ampiyon fenerbahçe.. NEGEREK VAR BASKA SÖZE ? Evet sampiyon fenerimiz adına konusuyorum , Bol Shard iidir :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Unlive Bir AP Üyesidir.. ps: ANTI PH
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: kralweb, 09 Mayıs 2004 19:31 tarihinde demiş ki: hiç inandırıcı olmadı adamım Yazık be adama varmayın üstüne, Daha ingilizceden tutta,bilgisayar kullanmaya kadar öğrenecek. :-)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Bu tür adamlar yüzünden,serverlarda seviyede kalmıyor,oynamanın anlamıda. GILIÇLI GANTIR,DÖVÜŞLÜ ÇET gibi bi mantalite ile server kurunca,yada ultima online oynayınca düşünün artık gerisini. Saldım eşşeği çayıra mevlam kayıra,öyle bişey olur işte. Bu adamları ezmediğimiz için böyle cesaret bulup,server kuruyolar,çıkıp burda kaç senelik adamlara kafa tutuyolar. Yazık,uğraşan,işi bilen adamların emeğine yazık..[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Öne çıkan mesajlar