Chaz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Dead Set : http://www.imdb.com/title/tt1285482/ Zombi + BBG ilk başta bende komedi sanmıştım .. gayet güzel bir dizi The Inbetweeners : http://www.imdb.com/title/tt1220617/ Birkaç ergen çocuğun okul hayatından ibaret karakterlere alışmak biraz zaman aldı ama gülerken sandalyeden düştüğüm sahneler mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Dead Set'i yılbaşı akşamı izledim arka arkaya, gayet hoştu. Tavsiye olunur ^^ +18 mi desem ne desem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bunlar zombilermi yoksa zombileri yiyen aç bbg elemanları mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Desqpio said: Dead Set'i yılbaşı akşamı izledim arka arkaya, gayet hoştu. Tavsiye olunur ^^ +18 mi desem ne desem foto çok sux sabah sabah midem kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konusu ne şimdi? bbg evinde elenen yarışmacıyı yiyolar mı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 sanırım bunlar bbg evindeyken dışarda zombi olayları falan bir şeyler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Zombilik olayları dışarıda hali hazırda sürüyor. Dizi bbg stüdyosunda çalışanlar ve yarışmacılar gözünden bakıyor olaya. Zombilerin yavaş yavaş içeri yayılması, yarışmacıların bi halttan haberlerinin olmaması, daha sonra durumu öğrenmeleri ve bir şekilde oradan kaçmaya çalışmaları anlatılıyor, tabii yan olaylar da mevcut. Öyle über bir yapım değil ama izlettiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 1 sezonmu bu ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 the inbetweeners'ı izledim de ortalama bir dizi. overrated bence imdb notu 9 daha neler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 dead set zombi dizisi olarak vasat, tv eleştirisi olarak fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Bakalım indiriyorum şimdi dead seti. Editlicem bu mesajı izledikten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Editleyemedim. Dizi fena değil, sağlam tatak geçiyor reality showlarla. Çerez niyetine izlenir çok sıkıldıça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Çalışan bir torrent linki verebilirmisiniz Dead Set s01e01 için. 3 tane buldum hepsi cortlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar