Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik neye inanıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bourbon said:

bence sen farkında olmadan kemalizm dinine inanıyorsun.

Bence de sen 'konusma ozgurlugu' ile 'terbiyesizlik' arasindaki farki bilmiyorsun..

Kimseyi ilahlastirmiyorum..ama ozgurlugumu saglayan bi adamin sen ve senin gibilerin elinde oyuncak olmasini da engellemeye calisiyorum..
Mesaj tarihi:
Dragonutopia said:
bourbon said:

Bence de sen 'konusma ozgurlugu' ile 'terbiyesizlik' arasindaki farki bilmiyorsun..

Kimseyi ilahlastirmiyorum..ama ozgurlugumu saglayan bi adamin sen ve senin gibilerin elinde oyuncak olmasini da engellemeye calisiyorum..

kemalizm içini boşaltanlar asıl senn gibi tipler.nedir yani bi anket yapılmış ciddi yada değil araya kemalizm konmuş,bence sen okdar putlaştırmışsınki olayı bunu bi terbiyesizlik olarak algılıyosun.

hatta putperestlikte eklensin orayada bi tıkla istersen.
Mesaj tarihi:
bourbon said:
Dragonutopia said:
bourbon said:

kemalizm içini boşaltanlar asıl senn gibi tipler.nedir yani bi anket yapılmış ciddi yada değil araya kemalizm konmuş,bence sen okdar putlaştırmışsınki olayı bunu bi terbiyesizlik olarak algılıyosun.

bence senin beynin sulanmis arkadasim, git okut üflet kendine gelirsin.
Mesaj tarihi:
Abi ikiniz de abartıyorsunuz. Dragon putlaştırma falan yapmıyor. ÜLkemizin tüm değerlerine karşı olan şerefsiz yobazların Atatürk ilkelerine sadık olanlara karşı neferlerini kışkırtmak için kullandıkları bir terim Kemalizm ve bu şekilde bi ankette kullanılması hoş değil.

Ancak anket zaten baya ciddiyetsiz o yüzden çok da önemli değil.

Ama önemli olmaması da eleştirilmemesi gerektiğini, eleştirmenin putperestlik olduğu anlamına gelmez. Sakin olun biraz ya :)
Mesaj tarihi:
bourbon said:

evat zaten "kemalizm din değildir" diyen herkes kemalizm dinine mensuptur. sadece kendileri bilmiyorlar. bir tek sen anlıyorsun bu işlerden.

insanlar bir kavramın hatalı olarak lanse edildiğini düşünüyorsa, buna tepki göserebilirler. tepkiye konu olan kavram illa ki inanç kaynaklı olmak zorunda değildir.

misal, birileri "hitler de koministti, kominizim çok pis faşik bi rejim" derse ortamdaki bir komünist tepki gösterebilir. bu tepki komünizme taptığını göstermez.
Mesaj tarihi:
Rahan said:
bourbon said:

evat zaten "kemalizm din değildir" diyen herkes kemalizm dinine mensuptur. sadece kendileri bilmiyorlar. bir tek sen anlıyorsun bu işlerden.

insanlar bir kavramın hatalı olarak lanse edildiğini düşünüyorsa, buna tepki göserebilirler. tepkiye konu olan kavram illa ki inanç kaynaklı olmak zorunda değildir.

misal, birileri "hitler de koministti, kominizim çok pis faşik bi rejim" derse ortamdaki bir komünist tepki gösterebilir. bu tepki komünizme taptığını göstermez.

nickin gibi yüce olasın
Mesaj tarihi:
Rahan said:
bourbon said:

ya zaten anketin ciddi olmadığığı ilk bakışta anlayamayıp sonra gelip vay anam kemalizm koymuşlar nasıl yaparlar gibi triplere giriyosan dicek bişeyim yok.
Mesaj tarihi:
Snefru said:
Jedi Code filan var o yüzden ciddiye alınmaması gerek zaten :)

Ama agnostiklerin sayısı azmış.

jedi code cillop gibi din. neden ciddiye almıyosunuz anlamıyorum.

islam yazılmıs oınu ciddiye almıyalım, filmi bile yok. 800 yıllık kitap bole.
Mesaj tarihi:
bourbon said:
ya zaten anketin ciddi olmadığığı ilk bakışta anlayamayıp sonra gelip vay anam kemalizm koymuşlar nasıl yaparlar gibi triplere giriyosan dicek bişeyim yok.

olay anketin ciddiyeti değil ki. anketi yapan cin fikirli arkadaş, hafif bir laf sokmuş, karşılık olarak da benzer cevaplar verilmiş. kimse "asalım keselim" diye hönkürmemiş veya "nası yaparsın gül kokulu yüce efendimize" diye ağlamamış, triballik pek yok gibi.

sen bunlara trip diyorsan asıl benim sana söyleyecek bir şeyim yok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...