Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyon Fenerbahçe SK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Efenim damadınız olaraktan ilk tebrik eden olmanın hayali heyecanı içindeyim. Fenerbahçeyi 15. Şampiyonluğundan ve göğüsüne taktığı 3. yıldızından ötürü tebrik ederim.[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Mesaj tarihi:
Hiç fark etmez bundan sonra ya öyle ya böyle her maçı alırız.Bırakırmı sizce Fenerbahçe imkansız kabul edin şampiyonuz =)

Centilmen BJK'lilere teşekkür ediyoruz..[signature][hline]Jabba
Argus Woltamold

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
önemli deil abi neticede futbol bu yenmekte var yenilmekte.[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim!
Mesaj tarihi:
şeetmişim yani. ikisi de bize 3 atmış. bu utançla yaşanır mı ulan

kim olursa olsun ama deportivo da olsun ikisi de ön eleme oynasın ikisi de elensin bana ne :)
  • Admin
Mesaj tarihi:
Kesin diye birşey yok ilk yarı sonundada herkes bjkyi gösteriyordu şampiyon biz fbyiz olmadık maçları alıp cepde gördüğümüz maçlarıda veririz genelde.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
Yok abi avrupa maçları başka ben Avrupa maçlarında hep Türk takımlarını tutarım[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Mesaj tarihi:
Walla numara + isim baskılı beşiktaş formasına olsun[signature][hline]PASCAL ERA QUA
Mesaj tarihi:
Bi takım anca bu kadar değişebilir herhalde
Bu kadar puan farkı varken şampiyonluğu kaptırmakta büyük başarı ister[signature][hline]I turn my hopes up to the sky
I'd like to know before I die
Memories will slowly fade
I lift my eyes and say
Come on take me away
Come on take me away
MEXICAN
Mesaj tarihi:
heuheu nukem şu kesin yorumlarına hastayım :) yürü be[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner
  • Yeni Oluştur...