viole Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Başına bir hal gelirse Dağlara gel dağlara gel Seni saklar vermez ele Dağlara gel dağlara gel Bu canım aşka düşeli Aşk odu ile pişeli Yeşil dağlar benefşeli Dağlara gel dağlara gel Rakibe miktarın bildir Yanına civanlar uydur Zamane dostundan yeğdir Dağlara gel dağlara gel Gevheri düşmüş dillere Diyar-ı gurbet illere Billahi vermem ellere Dağlara gel dağlara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 lililililililillii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 dağa kaldırırım seni mi demek istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Terazin olsa tıklarım asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 dağlar seni delik delik delerim delerim. kalbur alır toprağını elerim aman aman. elerim aman aman dumanlı dağlar. sen bir kara koyun ben de bir kuzu bir kuzu. sen döndükçe ardın sıra melerim aman aman. melerim aman aman dumanlı dağlar. dağlar senin ne karanlık ardın var. lale sümbül boynun eğmiş derdin var. derdin var aman aman dumanlı dağlar. el alemin vatani var yurdu var yurdu var. benim yurtsuz kalışıma n’edeyim aman aman. n’edeyim aman aman dumanlı dağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 dağlara gel cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 gunleri aylari yillari saydik biz kavusamadik amaa koclari kuzulari tarlayi sattik baslik parasi ama babasi da vermez kapiya dayandim vay kaciramadim da kizina da yandim vaayy daglarda baglarda ben seni gordum oralarda daglarda baglarda ben seni optum buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Dinleyin ağalar, size söyleyim; Arş u Kürsü gider yolun var dağlar. Kar-ardıçlı, kamalaklı yüceler. Selvili, söğütlü yerin var, dağlar. Ahır Dağı'ndan gör Maraş bağını, Engirek'te derler ilin çoğunu. Bayra'dan. Bertiz'den Konur Dağı'nı; Göksun güzel derler, ilin var, dağlar. Gün doğanda Gündüzlü'nün başına. Ak Dağ derler duman çöker başına, Göğdeli'de sümbüllünün peşine Kabak tepe derler, şarın var dağlar. Karacaoğlan der de: Bitirdim çağı, O yüce Bin Boğa, Bolkar'ın dengi. Soğanlı yücesi koca Bey Dağı Erciyes ulumuz, pirin var dağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ormana çıkma çöl olur vurduğum yer göl olur damdan dama atlarken sen biz hoşaf içerdik len ger beri yar gel beri violenin berberi çabuk tıraş et beni etek kıllarım uzadı lexoğlan derki düm tek tek sen yer misin bebeğim kek gözlerimi açarken eblek eblek arkadan vurur rimirimiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 lexoglan ahahahahahah ayrıca daglar yok lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 suya attım taş ses çıkardı faş faş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kolonyam limon kokar, sular seller gibi akar, eger beni begenmezsen, olasın en sakar... oha lan ne kadar sacmalayabiliyorum ölçmüş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Dağdan kestim kereste Kuş besledim kafeste Yârin hasta dediler Yetiştim son nefeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 çıkışa gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 kapılar açılsın çatışmalar başlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar