Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 aldim, yarin elimde olur. Fiyat pahali ama Antec 900 hundred dan ucuz. 280 lira. Bu kasa 8+2 3.5" bay destekliyor. Eski thermaltake'imde hdd takacak slot kalmadi.Madem ar$ivciyiz.oyleyse gelsin terabyte lar. Okudugum kadariyle iyi sogutuyor ama sesliymi$. Allahtan elimde 12lik nanoxia, silverstone, xilence, noctua falan var. Ufaktan bir inceleme, yorum atayim yarina. birileri sebeplenir iyisiyle kotusuyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 usb girişlerinin yeri hoş olmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 antec ten yegane farki belki de fan filtreli intake leri olmasidir. Bir de antec in 200 luk tepe exhaust una kar$ilik bunda dual 140 var. Antec in parca kalitesi muhtemelen daha iyidir bundan ve fanlari sessizdir. antec 900 in fiyati 320-360 arasi degi$iyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bu mid kasalarda psu altta olunca anakart tepsisi cikmadigi icin anakarti oturturkenki iskence hakkaten eziyet oluyor ozelliklede ust kapakla anakart arasindaki bosluk 2-3cm den azsa. Ama fulltower alinmadiysa mid ler icinde en genis kasa 900 den sonra bu heralde, hayirli olsun. kasanin ic genisligini merak ettim yalniz, tepsi ustunden yan kapaga nirvanayi sigdirabilecekmisin? Birde baya bi sata ve guc kablosu kalabaligi olacak gibi alt tarafta, cable management konusunda basarilar, =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 nirvana sigiyor, yani scythe v1 sigdigina gore bu da sigar . Nirvanadan 0.5 cm uzun Accelero s1 var, ama o ada sigar, eski xaser 5 ime sigiyordu bunlar bu kasa ondan geni$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Kasaya bu kadar para vermek hiç mantıklı gelemedi. Asus ta230 u modifiye edip kullanıyorum harika sonuç alıyorum. 280 lira değer mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Broadway in de 4 tekerlegi var, buick in de. Pardon, modifyeli broadway. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Çok saçma olmuş şimdi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 aslında sık bi kasa ama usb girişlerinin yukarda olması kasayı monitorle aynı seviyede kullanma durumunda saçma bi kablo görüntüsü çıkaracak gibime geldi, ha zaten masanın altında duracaksa yukardan direkt masaya ulaşacağı için sorun olmaz. arkadakiler, öndekiler pek çok usb giriş kullandığım için kendime göre yorumladım tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 benimkine benziyo biraz, ustu degisik.. http://www.4max.pl/images/extras/soprano_dx_bla_wind_big1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Kutuyu ilk actigimdaki izlenim: Bu kasa bu parayi etmez. amerika fiyati 100$, burada 280TL + kargo kasayi actim ve farkettigim ilk $ey, thermaltake rijidligi yok malesef.Guzel paketleme yapilmi$ ama kasanin ici no-name kasalar ile hemen hemen ayni kalitesizlikte olan celik aksamdan ibaret. parca kalitesini begenmedim, 7 senelik thermaltake xaser 5 ile kiyaslanmaz. hele bu tsunamilerle, armorlarla falan aman yarabbi. Kasanin ici cok geni$, sok tak rahat yapiliyor, toz filtreleri cok guzel. Ancak kablo kanallari psu icin yeterli degil 12 lik atx giri$ine kabloyu, kablo kanallarindan gecirerek kullanamiyorsunuz. Havalandirma cok cok iyi, butun parcalarin sicaklik degerleri (cpu haric) ortalama 7-10c du$tu. Ses konusunda ise, oyle aman aman gurultulu degil, ama cizlama yapiyor di$ kapak hafiften, onun izolasyonu ile yarin ugra$irim. (tu): 8 adet hdd yuvasi, ic hacim, guclu ama cok sesli olmayan fanlar, guzel goruntu (td)Eksiler: Toolless denmesine kar$in mecburi tornavida kullanimi, Dandik plastik, fan kablolarinin yeterli uzunlukta olmamalari, cok da temiz olmayan metal i$ciligi, dandik boya. Karar: Bu kasa 150 liraya inmedikce alinmaz. 300 liralik bir kasa ariyorsaniz, Antec 900 daha temiz i$ciligiyle,bence daha tatmin edici. Karar 2: Siz siz olun reviewlara her zaman guvenmeyin. Kasanin 35 tane odulu veya recommended olmasi bazen hicbir $ey ifade etmeyebiliyor. Bir de yapilan yorumlarin kasanin fiyat seviyesiyle orantili oldugunu da unutmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Messor said: Çok saçma olmuş şimdi ama. Kusuruma bakma, 50 liralik bir kasa ile karsilastirdigin urun benim aklima bu ornekten baska bisey getirmedi. Kaldiki zaten alisveris asamasi olmus bitmis bi urun icin bu denli yorum yapmak cok yakisiksiz geliyor bana. @esh plastiginin kalitesiz oldugu tum reviewlarinda soyleniyordu ama kasanin geri kalani hakkinda oyle dusunmene hayli sasirdim acikcasi. Belki plastik paneller yerine plexi kestirip genel naylon gorunumunu bi nebze gecistirebilirsin diye dusundum direk. Anteclerdeki gibi kablolari saklayabilecegin/baglayabilecegin bosluk ve delikler olmamasi hayli eziyet, ozellikle psu yu alta koymayi tercih eden urunlerde buna daha dikkat etmeleri gerekir bencede ama neredeyse hicbirinde yok gibi birsey. Toolless mevzusuna o kadar takmamak gerek diye dusunuyorum birde, sonuc itibariyle 600 liraya aldigin lian li kasada dahi vidalama yapiliyor, ki ben aksine bu yontemi daha guvenilir ve efektif buluyorum. ozellikle ustunde anti vibrasyon lastigi bulunmayan toolless kasalar kas yapayim derken goz cikartiyor zangir zungur. Ama yinede piyasada daha ucuza bu kadar genis ic hacim sunan asiret gibi hdd baglayabilecegin ve 7-10derece gibi iddiali bi sicaklik dususu saglayabilecek kasa bulabilecegini sanmiyorum. Belki cift scythe kama bay ile birlikte antec threehundred?? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 said: amerika fiyati 100$, burada 280TL + kargo zaten bu acaip büyük sıkıntı. adam senin buna verdiğin paraya silverstone kl03 alıyor.. unutmadan biz de 540ytl falan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar