Lexius Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Durmasa da dünya , dönse de ölüler geri Umursamayacağım olanı biteni Faili meçhul cinayetlerim gibi titreyen ellerimi Yıkayacağım yeniden kanımla , bir ileri bir geri Görmezdim , bilmezdim , duymazdım sözleri Elverişsiz bir toprakta yetişen çiçekler gibi Karanlık sokaklardan çıkıp gelen bir yabancıyı Kim alır ki hayatında hiç varolmamış gibi Soğuk tenim , ölü bedenim ve ben Bu muhteşem üçgen içerisinde bir sembol Sen. Tanrı gibi , varolmayan ama var olan Asla anlaşılamayan bir ceset gibi Mezar taşındaki başım gibi Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Koy 3. kıtayı alsın nobeli. Süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 said: Tanrı gibi , varolmayan ama var olan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 çok güzel olmuş.söyleyecek söz yok...(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 teşekkür ederim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 B enimde söyleyeceklerim olmasa E lbetteki birşeyler yazıyor olmazdım burda G enede eleştiri denilen şeylerin E leştirmekten öte bir faydası olmamakta N e derseniz deyin siz yazara M alesef kulaklarını size tıkamışsa E leştirilere açığım ben dese ne fayda D emekki eleştirmek yada eleştirmemek bu yazıyıda İ çimizden gelmeyecek eğer bu açıdan bakılacaksa M eğer eleştirmek bazen akrostiş yapmakmış baji kalfa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 keşke yapabilsen de ben utansam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yok niye utandırmak isteyeyimki seni. bilakis yapamayayım elime gözüme bulaştırayımki daha bir yücelteyim seni istedim. üzerine düşmedim. ölçü uyak kaygısı gütmedim. sense herşeyi açık ettin olmadı işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Musa & Gülşah - Çek Git Bebeğim Uzaklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Soğuk tenim , ölü bedenim ve ben Bu muhteşem üçgen içerisinde bir sembol Sen. Tanrı gibi , varolmayan ama var olan Asla anlaşılamayan bir ceset gibi Mezar taşındaki başım gibi Ben. Muthis!!! Bayildim ! +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar