Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 hitapla mutlu olunmaz böyle bişey yok hitapla doğulur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Anketle sorgulanası bir mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kadin de. KADIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 onu arkadaş karısına söylüyo LAN KADIN diyo bazen ashdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 aa sevgilim bana kimsenin kullanmadıgı bir hitap kullanıyor diye mutlu olmam ki ben.sen olur musun? hem iyi bir hitap bulabilmemiz için kızı tanımamız gerekir özel olması anlamında.ha özel de olmayacaksa ne anlamı var? bi de spontane insanın agzından cıkmaz mı bu sözler yani?hayatım dersin hatta sonra sana hayatımdan daha degerli verebilecegim hiç bişim yok fln dersin krolasırsın sonra kzı seni terkeder sdfg. tmm son cumlede geyiğe sardım ama ust kısımda gayet ciddiyim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kadın superdir ya. arada lazım kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 seski şempanzem http://www.ensonhaber.com/images/news/109894.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 önceleri canım diyodum ben sonra lan kızım demeye başladım. sonra ayrıldık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Memedali erbil de bence! sor bide çark dönüyomu diye arada sadfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kara biberim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 topraaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 mavardi dediğime geldi,artık takip etmio topiğii.tırt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kadınım de evet kadın güzel sende kadınım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 "Ya benimsin ya kara toprağın" deyip şamarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ASYAM DE ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Kamyon de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 irin said: bence ayrılın.sana bunu dusundurtecek kadar kastırıcı bi ilşkiyse.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 irin said: aa sevgilim bana kimsenin kullanmadıgı bir hitap kullanıyor diye mutlu olmam ki ben.sen olur musun? hem iyi bir hitap bulabilmemiz için kızı tanımamız gerekir özel olması anlamında.ha özel de olmayacaksa ne anlamı var? bi de spontane insanın agzından cıkmaz mı bu sözler yani?hayatım dersin hatta sonra sana hayatımdan daha degerli verebilecegim hiç bişim yok fln dersin krolasırsın sonra kzı seni terkeder sdfg. tmm son cumlede geyiğe sardım ama ust kısımda gayet ciddiyim^^ Kimsenin kullanmadığı bişey aramıyorum.Zaten ne derseniz onu söyleyecem de demedim.İçimden gelenlerle uyuşursa söylicem.Sadece bazı sözlerden ben sıkıldım karşımdaki çoktan sıkılmış olabilir diye düşündüm.Hayatim,bitanem olduğunu çok iyi biliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Joscelin said: "Ya benimsin ya kara toprağın" deyip şamarla. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 AthleT said: Ruhum, son durağım, sonum, bebeğim, balım, peteğim, hippiyim, sevdam. Kullanabilirsin. bunlar çok korkunç bence kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 yorma ciğerim ozmn kendini yorma! bak ciğerim de fena deil sdfg.yani sevildiğini biliosa szcuklere takılacagını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Evet belkide çok büyüttüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sen içinden geleni söyle yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 aquila said: kiz arkadasina biz mi hitap edicez birader, heyallemyea. boyleiliskimiolurlan! Askim, o parlak basinin ustune zarif bir helikopterbocegi gibi INIVERMEK istiyorum. SENI SEVIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar