Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşıma hitap (yardım)

Mavardi

Öne çıkan mesajlar

aa sevgilim bana kimsenin kullanmadıgı bir hitap kullanıyor diye mutlu olmam ki ben.sen olur musun?
hem iyi bir hitap bulabilmemiz için kızı tanımamız gerekir özel olması anlamında.ha özel de olmayacaksa ne anlamı var?
bi de spontane insanın agzından cıkmaz mı bu sözler yani?hayatım dersin hatta sonra sana hayatımdan daha degerli verebilecegim hiç bişim yok fln dersin krolasırsın sonra kzı seni terkeder sdfg. tmm son cumlede geyiğe sardım ama ust kısımda gayet ciddiyim^^
Sosyal ağlarda paylaş

irin said:
aa sevgilim bana kimsenin kullanmadıgı bir hitap kullanıyor diye mutlu olmam ki ben.sen olur musun?
hem iyi bir hitap bulabilmemiz için kızı tanımamız gerekir özel olması anlamında.ha özel de olmayacaksa ne anlamı var?
bi de spontane insanın agzından cıkmaz mı bu sözler yani?hayatım dersin hatta sonra sana hayatımdan daha degerli verebilecegim hiç bişim yok fln dersin krolasırsın sonra kzı seni terkeder sdfg. tmm son cumlede geyiğe sardım ama ust kısımda gayet ciddiyim^^

Kimsenin kullanmadığı bişey aramıyorum.Zaten ne derseniz onu söyleyecem de demedim.İçimden gelenlerle uyuşursa söylicem.Sadece bazı sözlerden ben sıkıldım karşımdaki çoktan sıkılmış olabilir diye düşündüm.Hayatim,bitanem olduğunu çok iyi biliyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...