Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Evet patiler başlıktanda anlaşıldığı gibi hitap konusunda zorluk çekiyorum :).Askım,hayatım,bitanem vb hitapları sıradan buluyorum artık.Sizden yaratıcı bişeyler bekliyorum.Eğer içimden gelenlerle uyuşursa kullanıcam.Sağolun yardımlarınız için şimdiden ama bir şey rica edicem dalga konusu olmadan ciddi öneriler bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 O an içinden ne geliyorsa onu söyle. Kalıba almak daha sıkıcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bıldırcınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Evet içimden geleni hemen söylüyorum zaten ama sık sık kullanacağım ve onun hoşuna gidecek bir iki kelimeden bahsediyorum.Bıldırcın en yakın arkadaşlarımdan birinin kız arkadaşının adı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Komik.Ama ciddi öneriler bekliyorum demistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 o zaman keşkülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 :D daha başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 lan it http://img133.imageshack.us/img133/1033/lanit1um.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 olm en güzeli ismiyle hitap etmendir gerisi boş bana göre arada sırada hayatım dersin geçersin fazla yüz verme alıştırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cons said: lan it http://img133.imageshack.us/img133/1033/lanit1um.jpg HAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Cons said: lan it http://img133.imageshack.us/img133/1033/lanit1um.jpg KINIYORUM.Adıyla hitap etmemden memnun değil gibi geldi bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 usta? http://www.kimkimdir.gen.tr/foto/2497.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Rica ettim ya ciddi öneri dedim.Başım sıkıştı geldim sizden yardım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bokunu yiyim usta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Mavardi said: Rica ettim ya ciddi öneri dedim.Başım sıkıştı geldim sizden yardım istedim. hayatımı kullan o zaman aşkım çok salakça bi laf geliyo bana aşkım aşkım aşkım deyince sürekli farkediyosun bitanemde aynısı hayatım farklı biraz onlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bu zamana kadar hayatımı çoğunlukta kullandım.En başta da belirtmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 balböceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 kurban olduğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Heh şöyle :) Doğru dürüst bi öneri.Tamam bu gibi bi çok seçeneğim olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ben arada osman diyorum :D ismiyle hitab etmek en iyisi arada canım lafını sıkıştır yeter. Aşkım lafına harbi kıl olurum ilkokul çocuğumsu geliyor böyle şakalar kukalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 rambo http://www.sinematurk.com/images/kisi/1233.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 LAN! de. Aynen yazıldığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 usta'ya rep. nostalji oldu bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Sirke çevirdiniz.Bal böceğim,kurban olduğum başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar