Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 geçen gün arkadaştan aldım, kulaklık da çıktı genel olarak ortalama bir strateji oyunu fakat kulaklıktan verilen emirler ile yönlendirebiliyorsunuz üniteleri ve gayet zevkli oluyor, havaya sokuyor insanı, dünzgün de çalışıyor. fakat bi sorun var ki online oynarken hep eziliyorum. yok mu hiç patide şu oyunu beraber oynayabileceğim biri, veya şu oyunu bana öğretecek insan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 sesle yonlendirme olayı cidden basarılı mı ? yoksa sırf farklı olsun diye konmus falan mı =), cidden soruyorum, ben de cok bekliyordum bu oyunu cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 cidden başarılı, telffuzun falan kötü değilse her söyleneni neredeyse anlıyor, ayrıca bir üniteyi kol ile kontrol ederken diğerlerine sesle komut vermek güzel oluyor. tek sorunu çok ünite olduğunda, hangisinin kaç numaralı düşman olduğuna bakmak için ya cursoru üstüne getirmek lazım ya da kuş bakışı haritaya geçmek, ki bu yüzden çok karıştırdığım oldu benim. biraz da alışma meselesi gerçi o. fakat dediğim gibi çok süper bi strateji oyunu değil, taş kağıt makas mantığı var. gerçi üniteleri kullandıkça seviye falan da atlıyorlar ileride güzel özellikler (emp falan) geliyor ama daha açamadığım için birşeyi hep de eziyorlar beni (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Ses olayı takdir edilesi ama malesef acayip sığ bir strateji oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ses olayi baya iyiymis ya papaganlara oynatiyolarmis videosu varmis youtubeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 bunun konusunu ben açıcaktım. bende oynadım bence oyun çok zevkli tamam öyle pc stratejisi gibi beklemeyin ama sesle kumanda ayrı bir hava vermiş biranda kendinizi evin içinde bağırarak emir yağdırırken buluyorsunuz. arkadaş tayfasıyla oynamak için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 hehe aynı fikirdeyim hatta bir arkadaşınızda daha varsa onunla takım kurup 2v2 yapmak, arada ona da emir vermek falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2009 this is how parrtos end war [video]http://www.xbox360fanboy.com/2008/10/29/video-this-is-how-parrots-endwar/?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar