aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 komik olan "siddet" degil ki, komik olan kizlarin diyalogu.
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sabah mesut yar'da izledim ben ilk kez, o trakya dedi.
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ağaçlar pembe, kayalar pamuk gibi olsa dünyada, bu videoya şiddet diyenleri anlicam da, zaten "şiddet bu rerörerö neyine gülüyosunuz" diyelerin anlamadıgı şey komik olanın dayak değil kızın konuşması ve espri yeteneği. gözüm acıyo, gözlük tak, ganamayi sümük akayi vs. birde tabi kimden ötürü senden benden geyiği. uzatmaya gerek yok, eglencenin tadını cıkarın. ha baska bi topicte birisi "kesin sizde bu duruma maruz kaldıgınız için bastırılmıs duygularınızı videoya gülerek meydana çıkarıyorsunuz" gibi sacmasapan bi yorum yapmış. ben videoya güldüm arkadaşım, cocuklugumda da büyüklügümde de dayak falan yemedim.yemeyi de düşünmüyorum.ama güldüm? ha tersini düşünmek bana daha mantıklı geliyor.cocukken biri sizi sıkıştırmıstır, eski anılarınız canlanmıstır video size itici gelmiştir.buna katılırım. hadi iyi eglenceler.
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kıbrıs şivesi değil o. bulgaristanda türklerin yaşadığı ufak bir köymüş orası. haberlerde çıktı. Eternalus said: sabah mesut yar'da izledim ben ilk kez, o trakya dedi. trakya demedi o, yukarıda dediğimi dedi :P
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Ha o video bu video muymuş ya. Feysbukta bi arkadaş koymuş ÇOQ QOMİQ!11" yazarak, izledim, başından sonra kapattım. Bi herifin SENDENÖTÜRÜMÜKİMDENÖTÜRÜMÜONDANÖTÜRÜMÜ diyerek birini tokatlaması, komik gelmedi bana da.
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 orjinali izledin mi? o elemanların yaptıkları bu kızlardan esinlenme
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 kıbrıs değil adalar tarafı rum gibi tipler zaten ama komik :D
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vjf_pffGg0k&feature=related
Öne çıkan mesajlar