cacan3 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 arkadaşlar aynen şunları yapıyorum1 - i_brnx_factionstone koy kaç faction istersen okadar. 2- i_fctn_stone koy ustteki sayı kadar. 3- .link komutu ile birbirine linkle 4- faction.scp den uid ayarlarını yap. 5- 1. sıradaki kadar gm accountundan char ac(bu boyle bende ) hepsini sırası ile uye et factionlara. 6- teker teker i_brnx_factionstone lerden dusman yap birbirine uid ayarlaması için i_brnx_factionstone dielim bundan 4 tane star a koydun. .info yaz bunlara tıkla en ustte 0400xxxxxx gibi bir numara var onları yaz bir köseye sonra faction.scp yi ac en ustte 0400 lu 4 tane uid var bunları da yaz biryere sonra o numaraları değiştir yeni koydugun taslarla yani 4 tane yerine yeni 4 numaranı yazıcaksın. yukardakileri yaparsan sorunsuz calısır. arkadaşın biri sölemişti ama uidi ayarlamaları falan anlamıyorum bana biri açıkca yapabilirmi birde bronx bir keresinde i_brnx_acctagger_faction stonesini unutyuyorsunuz demişti onuda koyuyuom gene olmuyor lütfen arkadaşlar çok arşatırdım ama olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Msn adresini verirmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar