GEd Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 tunch said: konami de EA de gitsinler , 2K sportstan "spor oyunu nasıl yapılır 101" dersini alsınlar , sonra geçsinler ona göre oyun yapmaya başlasınlar.. 2K nın futbol oyunu var mı? NBA2k serileri harbi bomba yapılmış. Fifayı 2000 versiyonundan sonra ilk defa oynamaya başladım , PS3 projektör ile dev ekranda , biraz oyun temposu ağır(PESe göre) zor gol atılıyor falan ama oyun hakkında hiç bir şey hatırlamama verdim, baya geliştirmişler ama adamlar oyunu gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 fifa 99 yönetir (soundtrackleri ile beraber) ama diğer serileri yalan oldu =/ hatta sole bi sarkısı vardı fan fon şegi megi naf naf şabıl şabul şabıl şubul diye bilen varsa yazsın hasret kaldım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Fatboy Slim - The Rockafeller Skank www.youtube.com/watch?v=hvnHtO6daQM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Terazine tıklıyorum hocam ^^ link bozuk ama olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 bozuk deil yav youtube şeysi, engelli olabilir sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Link olarak ver bence, engellemeden değil, emmeli gömmeli video koyma istek üzerine engellendi falan diye birşey diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 o.O hemide emmeli gömmeli +rep diyorum acılsa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar