arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Kendi paperdoll umu açmaya çalışınca client yüzünden kernel32.dll error ı oluşuyor.bazen inventory yi açarken de aynı hata oluyor.oyun kapanıyor. Nebulada olmuyor ancak Kalmiria ve başka shardta oluyor. Age of shadows 2d yüklü neden olur bu nası engellerim ?[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 sanırım aos client ta bi sorun vardı. dralnu dan client aldım sorun kalmadı teşekkürs.[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 bende de aos var sorun morun yok ama :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 said: TaZmAnYaK, 20 April 2003 03:04 tarihinde demiş ki: bende de aos var sorun morun yok ama :D[hline]ICQ: 4435695 :D Ben şahitim...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 eet raven ile birlikte tiyatro salonunda folklör yapmıştık zuzuuz :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Verdata ile ilgili bir sorun yaşıyorsun. Ya sonuna kadar patch yaptır yada bir yerden küçük bir verdata bul onu koy.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar