stanly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Herkeze merhaba. Ultimaya biraz geç başlamama rağmen burada okuduklarımla bayağı ilerledim. Fakat benim oynadığım server okulumuzda bir grup arkaşın kurmuş olduğu bir server. Ben biraz daha geniş br serverda oynamak isyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim...[signature][hline]Siyah ile Beyaz'ın farkı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 OSIde oynayabilirsin orjinal server, freeshardlardan Darkvenue var OSI sistemine en yakın olan free bir shard..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2004 bende darkvenueyu tavsiye ederim eskiden orda oynuodum ama bence osiye gecsen daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 osiye gel derken çocua pingleri de söyleyin bence . hemen vazgeçebilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 europanın pınglerı 150 cıwarlarında oluo atl 250-350 arası bısey oluo bende (kablo 128) pingler bence ıyı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Osi 1 numara her acıdan..free serverlardakı edıtlerden,kayırmalardan bıktıgım ıcın baslamıstım..Gayet de memnundum..sımdı askerlık ıcın acc mı satıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 osi kesinlikle 1 dir . Bu arada Arqas ta yeni sürümünde sphere 1.0 a geçti. Ayriyetten level sistemide aktif. ayrıca free shard .bilginize.[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 pati uo ya başlayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Madem ki daha yeni başladım pek bir şey bilmem diyorsun önce Pati Dv Vb Runuo Emülatörlü bi Freeshard da oyna hem oyunu iyice kavramış olursun. Daha sonra osi ye geçersin.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar