Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 OperaVer.7 herkese öneririm 4mblik birşey olmasına rağmen inanını netscape,iexplorer bunun yanında haltetmiş.LvL bu ayki sayısında var.Özellikle düşük sistemler için bir mucize.(p166 gibi benimki oyle :/)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 ne kadar ram yio falan bilemicem de avant browser kullanıyorum şans eseri nette buldum.türkçe ve pop up engellio görünüşü güzel xp ye benzio falan[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Kesinlikle katılıyorım En kullanışlı,Em hızlı,en iyisi Opera. Bende opera kullanıyorum. Ancak bazı sitelerde az sorun çıkartabiliyor o zaman İE ye geçiyorum. deneyin benceeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Arcane'in kullandığı browser ı çektim gayet hoşuma gitti. Tam bir browserdan istediğim şekilde bişiymiş.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Nereden çekebilirim benim de tam böle bişeye ihtiyacım vardı[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2003 http://www.download.com a girip opera diye search et ver.7'i indir.Hızlı bir browser istiyorsan memnun kalacaksın...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 eğer tek browser açarak geziyosanız opera çok ram yer. ama 5-10 tane açıyosanız ie ile karşılaştırıldığında çok çok az ram yer.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Ben öyle çoklu açıyorum ieden çok daha hızlı oluyor.Fakat ben bir sitede bi yere basıyorum o yuklerken diğerine geçiyorum ama diğeri bitince ona geçiyor fakat ben o an bulunduğum siteyi okuyorum bunu engellemenin yolu var mı?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2003 Avant'ı buldum.IExplorer altyapısını kullanıyor ama hem hızlı hemde operayla aşağı yukarı aynı miktarda ram yiyor.Hemde sade.Avant bence ilk tercih,beğenmesseniz Opera,IE'yi sallayın artık :D http://www.inndir.com[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage OwO >Silphatos Iceheart - Locus@NBL >Grynn Iceheart - Ethernass >Botanika - SNN,MedicGS,@net CS 6.2 - SNN HLDM ver.1.0.1.6 ~~[b]FORZA BEŞİKTAŞ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 MyIE2 yi denemenizi öneririm.. IE üzerine bir plug-in gibi geliyor fakat setup'ı yok, unzip edin istediğiniz yere kurun onu çalıştırdığınız zaman bir takım eklentiler ile IE'yi açıyor.. En önemli özelliği 1 IE içerisinde istediğiniz kadar site açabilir ve bu siteler arasında adress bar altında bulunan tab'lar aracılığıyla gezebilirsiniz.. Task bar'da 1 tane IE olur fakar o ie çerisinde isterseniz 30 site açın.. CTRL ve oklar ile bu siteler arasında gezinebilirsiniz, skin kullanabilirsiniz pop up koruması var sitelere Alias verebiliyorsunuz, adress bar'a mesela sadece pati yazıp enter'a bastığınızda paticik forumlarını açacak şekilde set edebiliyorsunuz.. veya tek bir tuşa verebiliyorsunuz F4'e paticik verebilirsiniz mesela. vs. vs. kendi içerisinde pekçok plugin'i var.. Surf manyakları için süper bir program bence, taskbar'da 30 tane ie olanlar çok sevebilir.. Web Page : www.ruihehang.com/myie2/index.htm[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU [Bu mesaj Thalion tarafından 22 April 2003 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar