Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N95 8GB

Baggio

Öne çıkan mesajlar

Yoldaşımdan ayrılmak zorunda kaldım, kendisini egale eden bir hediye sonucu :p Satıyorum kendisini.

N95 8GB (N95-2)

GSM Arena - Teknik Özellikler

Aleti 3-4 ay kullandım. Bildiğimiz sıfır gibi, "doktordan, bayandan" vs. yani. Alır almaz ekran koruyucu da aldım, anahtar vb. ile aynı cebe hiç koymadım, masalarda döndürmedim :p

Hiçbir yerinde aşınma, zedelenme, çizik yok kesinlikle. Mümkün olduğunda ışık vurdurarak farklı açılardan fotoğraflar çektim, ilgilenen olursa gönderirim.

Onun dışında önemli hedeler:

+ Kutudan çıkan bütün aksesuarları var, kutunun kendisi ve fatura yok.
- Orjinal aksesuarları: TV çıkışı için ara kablo, kulaklık, şarj aleti, USB kablosu.
- Şahsen eklediğim aksesuarlar: üzerindeki ekran koruyucu, acil durumlar için yan sanayi yedek pil, yedek pille telefonu aynı anda şarj edebilen dock.

+ Daha 3-4 ay kullandığımdan, 1.5 seneden biraz fazla garantisi var. Garanti için fatura gerekmiyor, götürseniz bile bakmıyorlar hatta, seri numarasından bakıyorlar artık direk.

+ Türkiye'den alındı, yani IMEI'si her hatla sorunsuz çalışabilecek şekilde kayıtlı.

+ Üzerindeki firmware son versiyon, her türlü unsigned uygulamayı sorgusuz sualsiz yükleyebilecek şekilde ayarlı. İstenirse tamamen fabrika çıkışı haline de getirebilirim.

Fiyat: 700 TL. Sıfırı 1200-1250 TL bugünlerde.

IMEI vermiyorum, saydıklarımda herhangi bir çarpıtma olmadığından iade de almıyorum, klonlama ve çeşitli güvenlik sebepleri malumunuz.

İstanbul içi elden olur, İstanbul dışına Yurtiçi veya Aras ile gönderirim. Gittigidiyor üzerinden de yapabiliriz çok istenirse ama parayı alıp üzerine yatacak değilim yani, boşuna haraç vermeye gerek yok onlara.

Daha bir iğne satamadım şu Pati'den de ama hayırlısı bakalım :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Anevquemar. said:
en doksanbeş daha güzel ayfondan bence sen onu kullan ayfonu sat hem onun alıcısı çok olur bana sorarsan
evet space tuşu kullanışlı
LAN 2 SAAT UĞRAŞTIM BAK.

Baba hediyesinin satıldığı nerede görülmüş ?
En kötüsü bile olsa manevi değeri yüksek olur :))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...