Soulblades Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Arkadaşlar papagan almaya karar verdim fakat eğitilmi almak istemiyorum kendim eğitmek istiyorum cins olarak neler tavisye edersiniz? Özellikle çok konuşması ve oyuncu olan bir cins lazım eğitiminin ne süreciği pek önemli değil uğraşmaya razıyım ama bu süreç konusunda da bilgi verirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Takla attırabilir misin eğitimle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 SodomVsGomore said: Takla attırabilir misin eğitimle? senin taklaya ilgin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Cd nin bi cennet papağanı vardı ona sor bence hatta sahip arıyodu kuşa dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Llama said: SodomVsGomore said: Takla attırabilir misin eğitimle? senin taklaya ilgin ne akşam yatarken düşüncem cevabı bulursam yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar