Xelee Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Ders için bulmam gereken bi şey var da. Mesela İstanbul LIFE veya Sağlık & Yaşam tarzı dergilere 1 sayfalık veya yarım sayfalık reklam vermek ne kadar tutar? Bu tarz bilgilere ulaşabiliceim bi site var mı? Google'da biraz araştırmaya çalıştım ama yazıcak doğru kelimeleri bulamadım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 o dergilerden elinde varsa direk dergnini reklam sorumlusu kimse onu ara en doğru fiyat için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Reklam servislerini ararsan söylüyolar. 500 ytl il 4000 dolar arası değişen fiyatlar var benim bildiğim en uç ve en altı söyliyim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ara sorsana arkadaşım hem reklam fiyatını yayınlamak doğru olmayabilir buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 tiraja görede değişen bi rakam ama, yazın reklam ajansında staj yaparken bi yere ilan vermiştik, orta tirajlı bu derginin tam sayfa renkli reklam ücreti 5000 tl idi. kapak içi vs istersen extra, yerine göre ayrı extra filan. arka dış kapak istersen 15000 ytl filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 aegean haklı, şimdi kriz var, sıkı pazarlık edilebilir. kuş gibi ararsan fiyat sokmaya çalışırlar, alıcı gibi ara, pazarlık et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 avrupa yakası dergisinin sayfalık reklamı 5000$dı mesela, volkanla sertaç 250liraya mı ne indirmeye çalışıyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar