Garager Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 http://www.bonjoviturkey.com/ Sitede çalan şarkı bon jovinin hangi şarkısıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ne güzel şarkıymış ya..bende merak ettim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 çıkaramadım ama sanki live doğaçlama bi solo gibi.bilen vardır belkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 güzel loop oluyor. Kaynak kodundan görüntüleyim dedim ama svf de bilgi yazmıyor. Ritchie Sambora'dır büyük ihtimalle çalanda parça çıkaramadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 hosmus hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Dragonfire said: güzel loop oluyor. Kaynak kodundan görüntüleyim dedim ama svf de bilgi yazmıyor. Ritchie Sambora'dır büyük ihtimalle çalanda parça çıkaramadım bende. evet richie samboranın sololarına benziyor çok merak ettim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ben sayfayı swf olarak çekip çözümledim ama ulaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 up up bulmalıyız bunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Turkcell in bir hizmeti vardı dinletebiliyorduk hala var mı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 sanırım yok artık o hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 paticik dışı da denedim olmadı allah aşkına bulalım şunu artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Bilmiyorum ama büyük ihtimalle son albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ne bu calana 2 kere dinlettim anlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 jenerik birsey, spesifik bir sarkiya ait degil sanirim. :40. https://dl.getdropbox.com/u/19249/music1.mp3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar