Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon'un başı Bedrettin Dalan!

|Joker|

Öne çıkan mesajlar

derin devletten içeri alınan bunca adam sayesinde bu kadar ilerleyebildi bu ülke yalnız onu nasıl yapıcaz? bedrettin dalan mı, ilhan selçuk mu, sabih kanadoğlu mu bu ülkenin ilerlemesini durdurdu? hayır bu adamlar ülkenin gerilemesini engelledi, molla devleti olmaması için bişeyler yaptılar.

isim vermeden derin devlet dediğimiz şeyde, aşırı milliyetçilikten türk olmayanı öldürüyor gibi gözükse de katılmıyorum. Bir hrant dink suikastinde, bi susurlukta bizim bildiğimizden çok daha fazla şey olduguna ınanıyorum ve devlet bunu kendi adıyla yapamıosa, bunu yapmayı üstlenecek adamlara derin devlet mensubu dediğimize inanıyorum.

misal, dtp'li bi belediye başkanı'nın açığını devlet yakalayamıyorsa, ama amacını bılıyorsa bu bişey ifade etmez eli kolu bağlıdır. Ama o adamın bi kaza sonucu ölmesi'nin devletle alakası yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende Yeditepeliyim, sayesine universite okuduk eywallah da adam İstek Vakfı'nda liselerde Atatürkçülüğü kullanıp iyi para yaptı, üstüne de Universiteyi kurdu, sadece tıp 14.000 dolar yıllık ücret, mühendislikler 10.000 dolar civarında. Gözümuz yok allah arttırsın, ama önce dyp, sonra anap, sonunda da has Atatürkçü olan bi amcadan bahsediyoruz. Yeditepe'nin arazisinin Semra Özal'la Bedrettin Dalan'ın ortak arazisi olduğunu rektörden duydum. Ayıktı bide. Vakıf üniversitesi olduğu içinde vergi olaylarını falan düzene uydurmuştur bir şekilde. Bilinmeyen, görünmeyen ama Türkiye'nin sayılı zenginlerindendir. Keşke hepimiz öyle bir "adamcağız" olabilsek.
Sosyal ağlarda paylaş

hurriyet yorumcularinin yorumlarina benzemis kutlarim. bilgi yok at tut.

ben lisesinde burslu okudum, en azindan ben okurken ihtiyaci olupta burs almayan adam yoktu.

vakiflarin yasal statusunu biraz daha arastir. istek vakfinin sadece dalan`in vakfi oldugu icin nasil bir denetime tabi tutuldugunu ben biliyorum. eger herhangi bir sekilde vakiftan haksiz yere para kazaniyorsa bu vakfa bagis yapanlari, vakfin denetleme kurulunu, vakıf yükseköğretim kurumları koordinasyon komisyonunu ve bu vakfi denetlemekle gorevli yasal mecileri ilgilendirir. bir sey biliyorsan bu yerlere basvur, dalana kil olan coktur, temeli varsa havada kaparlar.

dalan cok iyi bir adam midir hayir yaptiklari bir tarafa gayet les bir karaktere sahiptir kisisel dusunceme gore ama bu kadar ucuz bir sekilde camur atma seklinde suclanmayi da hakketmez.

edit: ha ben okurken kendisi hangi partiliydi bilmiyorum ama ataturkcu dusunceyi desteklerdi, okullarinda egitimi kuruldugu gunden beri o sekilde yapilandirmisti. o zamanlar refah max %5 oy alirdi. erdoganin adi bile yoktu. yani bu isten prim yapacak ortam yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

derin devletin cokmesi zorunuza mi gitti?
Suclular cezasini bulacaklar.

Hakettigimize kavusacagiz:

Boyle olsa fena olmazdi degil mi?

Bumudur?
Bu gidisle bunun yandan yemi$idir.
Derin devlet cokertiliyor diye kendinizi kandirmayin hadi. Yalcin Kucuk gibi bir adamin neresi derin devlet olabilir ya? Bu kadar saf olamazsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

işte yalçın küçük gibi ve onun çizgisinde olan tutuklu insanları ERGENEKON olarak gören bütün gerizekalılardan utanıyorum...Onlarla aynı havayı soluduğum için Gökyüzünü lanet okuyorum!

yani inanılmaz bişey ...bu tutuklamaların tek nedeni cumhuriyet mitingleri ve abd nin atatürkçü düşünce sistemini kendisi için zararlı bulmuş olması..
Sosyal ağlarda paylaş

loserz said:
geyik tabi cezaevindeki insanlar,patlayan bombalar,öldürülenler hepsi hayal mahsulu.

koskoca derin devleti çökertiyorlar, her an olcak şey degil tabi, şaşırıyor insanlar.

tahta kafa newdonis
Sosyal ağlarda paylaş

newdonis'e ekleme yapicam. Senin beyninde ki insanlar Sivas katliaminida ergenekona yikmak istiyordu hatirlatirim. Cumhuriyet gazetesini bombalama olayini oyle insanlarin uzerine yikmaya calisiyorlar ki GOTUMLE guluyorum. yok derin devlet cokertiliyormus, yok hak yerini buluyormus.

Hala bunlari diyorsunuz ya beyninize osurayim sizin.
Sosyal ağlarda paylaş

harbi monster kill olmuş

nedenini açıkliym yukarıdaki hatanın:

Makine kitlendi bi an ne kadar bassamda açılmadı ..demekki o sırada tık tık tık tık yaparken... onların hepsi tıklamış :D

Neyse ama harbi kral oldu>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman sorarım size, şu ankp değilde x hükümeti başta olsaydı ergenekon davası başka şekilde işliyormu olucaktı? türk yargısı bu kadarmı aciz?
Sosyal ağlarda paylaş

acayip deiğil bence. yaptıkları iş türkiye adına iyide olsa kötüde olsa derin devlet derin devlettir :) . akp derin devlettede kadroşamaya niyetli diyesim geliyo ama demiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...