n0body Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Telsimde zaten çok uzun süredir sorunlar var... (malum devletin eline geçince. ) Gprs e çok zor bağlanıo bağlandıktan sonra kopuo falan sitelere çok zor girio bayaa uğraştırıo vs vs... Neyse asıl sorun şu.... bi dosya yüklemek istiyorum (31kb lık) "File is too big to be loaded" diyo.... e hadi boyuttandır heralde kaldırmadı dedim 1 kb lık dosya denedim ııh yine aynı sorun. yardımcı olabilirseniz sevinirim[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ben telsimle gprs den hiçbişey indiremiyoru baya uzun zamandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 telsim zaten sucka oldu, turkcell hat almak lazım.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 o hatayı waptan girince veriyo diye hatırlıyorum... gprs ayarlarının bi kontrol et derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Oha abi gprs kullanan kaldımı ben 1 sene once bıraktım paso baglantı gider anca gece saat 3 den sonra deli oluyor o da ne kadar deli olur orası ayrı konus :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: -Mandrake-, 09 Mayıs 2004 18:37 tarihinde demiş ki: o hatayı waptan girince veriyo diye hatırlıyorum... gprs ayarlarının bi kontrol et derim valla sitedeki ayarları yaptım :... ne akdar doğrularsa artık :) ondan bile umutsuzum yani ehue[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 gprs wap la gprs internet farklı şeylerimi ? veya şöle sorıyım 6600 de trcell le gprs wap ayarını trcell den msg olarak alıp opera agile messenger gibi şeyler kullanabilen warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 umarım telsim'in ip numaraları ve diğer şeylerinin değiştiğinden haberiniz vardır ben arayıp sordum müşteri servislerini yenilerini verdiler herşeyi çekiyor ve oldukça hızlı...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 said: WaNTeD, 09 Mayıs 2004 21:40 tarihinde demiş ki: veya şöle sorıyım 6600 de trcell le gprs wap ayarını trcell den msg olarak alıp opera agile messenger gibi şeyler kullanabilen warmı ? var :P ama ayarları msg olarakmı aldım hatılamıyorum ben 3650 ile agile messenger kullanıyorum süper bi program arkadaşım 6600 ile girebiliyo bi sorun yok [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 10 Mayıs 2004 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 verebilirmisin yeni ayarları ?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mandrake nasıl ayarlar sölermisin nerden buldun weya trcell site ölü açılmıyo bende hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 buyrun yeni ayarlar... ;) (sadece bağlantı ayarlarını veriyorum çünkü asıl önemli olan bunlar) bağlantı ayarları: gprs erişim noktası: telsim ip adresi: 193.113.200.195 doğrulama türü: normal oturum açma türü: otomatik kullanıcı adı: telsim şifre: telsim[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ip 212.252.234.168 veri taşıyıcı GPRS erişim noktası :internet oturum modu :sürekli bağlantı güvenliği: kapalı afiyet olsun [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 10 Mayıs 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 mandrake o ip hatalı diye biliyorum eski ipydi o...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 ben hala bağlanamıyorum adam gibi yannız en azından şindi sayfalrı görebiliyorum. o da bi ilerleme en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 bende hala bağlanamıorum :) euhe[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 baz istasyonundan kaynaklanıyor olabilirmi yani ne bileyim şehir merkezinde girmeyi denediğimde ben uçuyor evde daha yavaş...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 yok direk tam çekmesine rağmen connection lost, please try again later hiç bağlanmıo aslında :P[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 onlar hep olur onlarda tekrar tekrar dene mesela tagtag'da çok oluyor tagtag'dan kaynaklanıo sayılır...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar