dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Efenim Limoncello likörü arıyorum. Ayrıca gauloises sigarası. Bunları free shopa gitmeden bulabileceğim bir yer var mı? Ayrıca Djarum Vanilla'yı çok merak ediyorum o free shopta da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 hangi şehirde arıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 niye arıyorsun? mamul bagımlısı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 İstanbul'da yaşıyorum. Limoncello çok güzel bir içki ferahlatıyor adamı. Yüksek alkolüne göre içimi de rahat yani dört dörtlük bir şey. Gauloises için de Winston-Camel arası bir tütün deniyor güzel olduğunu zannediyorum ondan arıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 istinye park alt katında tobacco shop ta vardı 1 tane yılbasından once ne ldu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Limonocello bulunabilen bir şey, adam gibi şarküterilerde bulabilirsin bunların hepsini. Bulamazsan, sipariş verirsin getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 gauloises bende arıyorum ankarada nerde bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 etilerin girişinde sağda doğa şarküteri var. Limoncello kesin var orada sigarayı bilmiyorum ama hallederler eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 bulamadığın şeyler için makrocenter'a git, ithal falan her şey bulunuyor. limonacello var. kanyon, akmerkezde var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Giovanni said: etilerin girişinde sağda doğa şarküteri var. Limoncello kesin var orada sigarayı bilmiyorum ama hallederler eminim. etilerin girişi diince bi garip oldum minoc koprunun orda der gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 winston camel arası bişey nası iyi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 para arıyorum bulamıyorum yok fakirim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar